Vent venligst et øjeblik
Please wait a moment

Scroll

Munkebjergs 50-årsjubilæum

Vi ønsker at tage vores gæster med på en tidsrejse gennem 50 år og genskabe følelsen fra dengang, vi åbnede dørene for første gang. Under paraplyen ”50 år med format” samler vi en række arrangementer, der alle tager udgangspunkt i rejsen og forfinelsen af processen, samt vores – og andres – stræben efter at gøre sig umage. Vi byder vores gæster velkommen på en tidsrejse, der viser den transformation, som Munkebjerg Hotel har været igennem, med sans for den røde tråd, som aldrig er blevet glemt; nemlig formatet. 

Konferencer & møder

Munkebjerg Hotel er et 5-stjernet møde-, kursus- og konferencecenter med en kapacitet fra 2 til 700 deltagere. Hotellet ligger i Munkebjergskoven og har en storslået udsigt over Vejle Fjord. Den smukke beliggenhed og de mange faciliteter gør det til et ideelt konferencecenter hele året rundt.

Læs mere

Wine hour

Munkebjerg Hotel fejrer sit 50-årsjubilæum i 2017 med et nyt tiltag: Wine Hour. Vi serverer et glas vin hver dag til Wine Hour mellem klokken 15 og 17. Til Wine Hour er Munkebjerg Hotel vært ved et glas hvidvin eller rødvin for hotellets overnattende gæster. Så slap af og forkæl dine smagsløg med et glas god vin efter en dag med møder og konferencer.

Læs mere

Vi tager dig med bag kulissen

Ud over en rundvisning på Munkebjerg Hotel, som blandt andet fører dig til vores underjordiske by, hvor bager, konditor, slagter og blomsterbinder holder til, vil vi gerne invitere dig på frokost med udsigt til skov og fjord.

Læs mere

Teambuilding

Teambuilding kan styrke relationerne mellem medarbejdere, øge tilliden og forbedre kommunikationen. Et hold, der arbejder godt sammen, er ofte både gladere, mere produktivt og mere succesfuldt end det, der ikke kan samarbejde. Kontakt os og få en snak om de forskellige muligheder. Vi står altid klar til at hjælpe.

Læs mere

Firmaaftale

En firmaaftale er jeres garanti for en hotelpartner, der vil gøre alt for at opretholde et godt samarbejde med jer. Når I har en firmaaftale med os, ved I, hvad I skal betale hele året rundt – også, når Vejle står på den anden ende på grund af en eller anden event. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at I alle får et dejligt værelse og føler jer hjemme, mens I er på Munkebjerg Hotel

Læs mere

RESTAURANTER PÅ MUNKEBJERG HOTEL

På Munkebjerg Hotel kan du få mange forskellige madoplevelser - prøv en herlig frokost i Frokostrestauranten, moderne bistro-retter eller nye klassikere i Panorama Restauranten, gourmetmad i vores ambitiøse gourmet restaurant, Treetop Restauranten eller en mør bøf i Jackpot Restauranten.

Læs mere