Scroll

Konferencer & møder

Munkebjerg Hotel er et 5-stjernet møde-, kursus- og konferencecenter med en kapacitet fra 2 til 700 deltagere. Hotellet ligger i Munkebjergskoven og har en storslået udsigt over Vejle Fjord. Den smukke beliggenhed og de mange faciliteter gør det til et ideelt konferencecenter hele året rundt.

Læs mere

Firmafest på Munkebjerg Hotel

Munkebjerg Hotel har de perfekte rammer til jeres firmafest. Vi har faciliteterne og stor erfaring med at arrangere alle former for firmafest: sommerfest, julefrokost, temafest, kickoffmøde. Styrk sammenholdet og få en god oplevelse sammen med kollegaerne. 

Firmafest

Vi tager dig med bag kulissen

Ud over en rundvisning på Munkebjerg Hotel, som blandt andet fører dig til vores underjordiske by, hvor bager, konditor, slagter og blomsterbinder holder til, vil vi gerne invitere dig på frokost med udsigt til skov og fjord.

Læs mere

Teambuilding

Teambuilding kan styrke relationerne mellem medarbejdere, øge tilliden og forbedre kommunikationen. Et hold, der arbejder godt sammen, er ofte både gladere, mere produktivt og mere succesfuldt end det, der ikke kan samarbejde. Kontakt os og få en snak om de forskellige muligheder. Vi står altid klar til at hjælpe.

Læs mere

RESTAURANTER PÅ MUNKEBJERG HOTEL

På Munkebjerg Hotel kan du få mange forskellige madoplevelser - prøv en herlig frokost i Frokostrestauranten, moderne bistro-retter eller nye klassikere i Panorama Restauranten, gourmetmad i vores ambitiøse gourmet restaurant, Treetop Restauranten eller en mør bøf i Jackpot Restauranten.

Læs mere