Det siger vores gæster

Munkebjerg Hotel er et 5-stjernet møde, kursus- og konferencecenter med en kapacitet fra 2 til 700 deltagere. Det ligger i Munkebjergskoven og har en unik udsigt over Vejle Fjord. Den smukke beliggenhed og de mange faciliteter gør det til et ideelt konferencecenter hele året rundt.

FØLG OS PÅ LINKEDIN

 

TECHNO DANMARK

Vi har siden 2001 afholdt vores årlige konference med over 300 deltagere hvert år. I den forbindelse oplever vi hver eneste gang, at der gennem de tre dage på Munkebjerg tages hånd om alle de praktiske ting samt eventuelle udfordringer, der måtte opstå undervejs, når så mange deltagere er samlet. Ja, allerede i planlægningsfasen nyder vi godt af den samlede ekspertise, der stilles til rådighed, så man kan med rette sige, at det er et trygt, kreativt og aldeles fremragende konferencehotel, der fortjener 5 stjerner på alle parametre.

TECHNO DANMARK

SUSANNE SCHIMMEL
Direktør

BENTLEYUSER.DK

Hvert år holder vi vores årsmøde med knap 300 deltagere over 3 dage. Vi vender gang på gang tilbage til Munkebjerg på grund af beliggenheden, konferencefaciliteterne, madkvaliteten og ikke mindst servicen. Under planlægningen er hotellet ofte et skridt foran med relevante spørgsmål, forslag og løsninger. Under afviklingen er der altid lynhurtig respons på akutopståede behov både med hensyn til forplejning og AV-udstyr. Under hele forløbet er alt personale usædvanlig venlige, imødekommende og servicemindede.

Carsten P. Ahm, formand
Portal & Engineering Solutions, bentleyuser.dk

Scandinavian Trade Building

Vi har i flere år brugt Munkebjerg Hotel til vores kurser, og servicen er altid i top. Personalet sørger for, at vores kursister får en unik oplevelse i restauranten, og de står altid parat, hvis vi har brug for hjælp til teknikken. Jeg kan på det varmeste anbefale Munkebjerg.

Dorte Hoffmann

Hjerneskadeforeningen

Absolut det foretrukne konferencehotel!

Efter at have afholdt vores årlige 2-dages Repræsentantskabsmøde på Munkebjerg Hotel i april 2015 er der ingen tvivl om, at dette er vores foretrukne sted! Vi har igennem årene afholdt vores årligt tilbagevendende møde mange forskellige steder i landet. Men omgivelserne her er fantastiske inde som ude, værelserne er superlækre, køkkenet fantastisk, og vigtigst af alt er personalet, der med smil på læben og utrolig forståelse tager hånd om alle de udfordringer, man kan støde på under en ’2-dageskonference’ med ca. 90 deltagere. Vi glæder os utroligt meget til at vende tilbage til næste år.

Hjerneskadeforeningens Landskontor

Birgitte Jørgensen,
Regnskabs- og administrationschef