Fester på Munkebjerg Hotel

Privatfest
Book lokale her

Vælger du at holde din fest på Munkebjerg Hotel, vil vi gøre alt for, at du og dine gæster får en dejlig fest

Kontakt os på 76 42 85 00
Livet er fuld af fester

I løbet af et langt liv holder vi et hav af fester med familie og venner, men også med kolleger. Skal du holde en privat fest, kan du holde den på Munkebjerg Hotel. Vi hjælper med det hele.

Læs mere
Bryllupsfest
Kontakt os

 Få den bedste start på jeres store dag, og lad os guide jer igennem de mange valg. Vi har prøvet det rigtig mange gange.

Kontakt os på 76 42 85 00
Bryllupsfest på Munkebjerg Hotel

Lad os hjælpe jer med at gøre jeres bryllupsdrømme til virkelighed. Vi har allerede hjulpet mange par, og har stor erfaring med at omsætte idéer til et perfekt og personligt bryllup.

Læs mere
Konfirmation
Kontakt os

Munkebjerg Hotel står altid klar til at hjælpe med professionel vejledning og betjening, så I er helt sikre på, at konfirmationsfesten bliver vellykket.

Kontakt os på 76 42 85 00
Få en uforglemmelig konfirmationsfest

En konfirmationsfest er en af de første rigtig store fester for mange, særligt for konfirmanden, som er omdrejningspunktet for festen. På Munkebjerg Hotel holder vi hvert år mange konfirmationer.

Læs mere
Julefest på Munkebjerg Hotel
Book her

Det er de skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer, der er drivkraften i Thomas’ optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. 

Book på 76 42 85 00
Julefester med mad, underholdning, musik og dans

Julefesterne på Munkebjerg Hotel foregår fra kl. 18.00 til kl. 01.00. Der bliver alle aftener serveret en overdådig julebuffet. Efter spisningen er der underholdning og dansemusik. 

Læs mere