Munkebjerg Fit & Relax

Wellness på Munkebjerg Hotel

Under et ophold på Munkebjerg Hotel kan du nyde godt af hotellets mange faciliteter. Besøger du hotellet i forbindelse med f.eks. en konference, kan du, når du har tid til overs, frit benytte en lang række faciliteter både indenfor og udenfor. Har du bestilt et weekendophold, kan det være, at du netop har valgt vores hotel, fordi vi har så meget at byde på. Måske er det netop vores lækre og meget indbydende wellness område, som har været tungen på vægtskålen.

Vi tilbyder selvforkælelse for enhver smag i vores luksuriøse afdeling Munkebjerg Fit & Relax. Du kan f.eks. tage et spabad, dampbad, svømme en tur i swimmingpoolen eller benytte en af vores fitness maskiner. Der er to cykler, to crosstrainers og to løbebånd. Området er selvbetjent. God fornøjelse!

OBS: Børn under 3 år skal bruge badeble.

Fitness eller afslapning

Fit & Relax afdelingen lægger op til både fitness og afslapning, deraf navnet. Har du behov for at holde formen og være aktiv, kan du vælge at brænde nogle kalorier af. Har du derimod behov for afslapning eller afstresning efter en lang dag med kursus eller møder, kan du vælge det. Det er muligt at koble af og lade op igen i rolige omgivelser. Lade tankerne flyde eller sætte dem på stand by et stykke tid. Er du på besøg i løbet af vinterhalvåret, kan det være, at du trænger til at blive varmet op igen. Du kan vælge at tage et spabad og/eller benytte vores sauna. Områdets lange åbningstid gør det nemt at finde et eller flere tidspunkter i løbet af dagen, hvor det passer at kigge forbi.