GOURMETOPHOLD

OPLEV MADKUNST I VERDENSKLASSE

I Treetop Restaurantens internationale fusionskøkken på Munkebjerg Hotel arbejder vores dygtige kokke hver dag på at frembringe unikke smagsoplevelser i hver enkelt ret. De tilbereder maden nænsomt – og det spiller en afgørende rolle. Kokkene lader sig inspirere af sæsonens råvarer og sigter efter at overraske dig. De søger at kombinere kendte ingredienser på en ny og spændende måde. Tag på et gourmetophold og oplev gourmetmad i verdensklasse med visuelt indbydende mad, der smager himmelsk, og fantastiske vine, der er tænkt ind i den samlede smagsoplevelse. Få alle dine sanser stimuleret igennem hver eneste ret.

GOURMETOPHOLD

  • Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage kl. 15.00-16.30
  • Champagne og snacks
  • Vælg imellem 5, 7 og 10-retters gourmetmenu og vine i Treetop Restauranten
  • Fri adgang til Fit & Relax
  • Entrébillet til Casino Munkebjerg  – minimum 18 år, husk billed-ID
  • Overnatning i luksuriøst Treetopværelse
  • Morgenbuffet


Pris for to personer i dobbeltværelse inklusiv 5-retters gourmetmenu:

  • Hverdage* fra kr. 3.790,- 
  • Fredag og lørdag fra kr. 4.390,-

*tirsdag, onsdag og torsdag
Vi tager forbehold for udsolgte dage. 
 

Book ophold

FORKÆLELSE MED WINE HOUR

Når du overnatter på Munkebjerg Hotel, så lad dig forkæle med et glas velsmagende vin i en afslappet atmosfære med vinoplevelsen i centrum.

Vinen serveres og nydes i Lobbybaren eller i vores stemningsfulde vinkælder som optakt til din middag. 
Vælg mellem et glas kølig hvidvin og et glas dejlig rødvin hver dag til Wine Hour mellem klokken 15 og 17.

TREETOP RESTAURANTEN

Det handler om kærlighed til gode råvarer, smag og kreativitet. Om at pirre alle sanserne for at skabe den unikke helhedsoplevelse. Det er vores filosofi. Det magiske i madkunsten opstår, når overraskelser kombineres med noget velkendt.

LUKSUSVÆRELSER

Vores Treetop værelser ligger på 3. sal med flot udsigt til den smukke natur. De er meget luksuriøst og elegant indrettet og har store lækre badeværelser. Med luksusværelserne følger fri roomservice, telefon, WiFi og værdiboks.

WELLNESS FORKÆLELSE

Når du er gæst på hotellet, har du fri adgang til Fit & Relax området. Det er åbent alle dage fra kl. 06.00-22.00. I vores luksuriøse afdeling kan du slappe af eller styrke din kondi. Tag en dejlig svømmetur eller hop på motionscyklen. Der er også dampbad, sauna og solarium.