Vent venligst et øjeblik
Please wait a moment

HØJREB PÅ MUNKEBJERG


Din søndag på Munkebjerg starter med en stor og indbydende sildebuffet, inden den velhængte, krogmodnede, helstegte oksehøjreb med sauce bearnaise, pommes rissolées, sauterede bønner og grillede tomater forkæler dig og din madelskende familie, dine venner eller kollegaer. Til desserten lokker ostebordet med et bredt udvalg af nøje udvalgte oste på Munkebjergs hjemmebagte, smørstegte rugbrød. En søndag på Munkebjerg Hotel er perfekt for dig, der nyder og værdsætter livet. I Panorama Restauranten matcher udsigten den udsøgte højreb, og mens du forkæler smagssansen, kan dine øjne nyde det storslåede og levende landskabsmaleri over Vejle Fjord. Naturen omkring Munkebjerg Hotel er enestående, og det er oplagt at gøre den til en del af menuen ved at begynde eller slutte skovturen med højrebsbuffet i restauranten med panoramaudsigten over fjorden. Munkebjerg Hotel fejrer 50-årsjubilæum med Højreb på Munkebjerg som er en del af Søndage på Munkebjerg, der markerer jubilæet. Du kan se i oversigten, hvilke søndage du kan nyde vores ad libitum Højrebsbuffet i Panorama Restauranten fra kl. 12-14.

Læs mere om Søndage på Munkebjerg

DATOER i 2017:

8. januar | 5. februar | 5. marts | 2. april
7. maj | 21. maj | 17. september | 15. oktober | 12. november

Ingen højreb:
Juni, juli, august og december

BORDBESTILLING

Højrebsbuffet på udvalgte søndage fra kl. 12-14 tilberedt af køkkenchefen

  • Sildebord
  • Velhængt, krogmodnet, helstegt oksehøjreb
  • Sauce bearnaise
  • Pommes rissolées
  • Sauterede bønner
  • Grillede tomater
  • Udvalg af danske oste med hjemmebagt, smørstegt rugbrød

Pris pr. person kr. 275,-
Halv pris for børn i alderen 3-12 år 

Book dit bord online


Vidste du, at ...
Munkebjerg Hotel har lige siden sin start i 1967 haft eget bageri, konditori, slagteri og røgeri og tilbyder derfor dig og dine gæster hjemmelavet mad af ypperste kvalitet.