Konfirmation

Professionel vejledning og betjening

Munkebjerg Hotel står altid klar til at hjælpe med professionel vejledning og betjening, så I er helt sikre på, at konfirmationsfesten bliver vellykket. Vi har lokaler til ethvert behov. Kom gerne og se vores mange flotte festlokaler. Maden laves med sæsonens bedste råvarer, og vi serverer vine, der passer til maden. Vi dækker flotte borde. Et flot dækket bord er med til at øge feststemningen. Vi byder jeres gæster velkommen med en velkomstdrink. Kokkene sørger for en udsøgt middag, der passer til jeres ønsker. I skal bare invitere gæsterne. Har I særlige ønsker, så spørg os. Vi kan helt sikkert hjælpe.

I får jeres egen tjener

Stort set alle konfirmationer har konfirmationssange og/eller konfirmationstaler på programmet. Det er med til at gøre det ekstra festligt. Både sange og taler omhandler ofte konfirmandens liv – ofte specielle oplevelser - og væremåde. Det kan være sjovt at høre om for både konfirmand og gæster. Der kommer tit gode råd fra de ældste i familien eller fra mor og far. Der kan være sjove indslag og konkurrencer i løbet af dagen/aftenen. Vi ved, at det kan være svært at holde styr på i forhold til spisningen, derfor får I jeres helt egen tjener som hjælper med at styre slagets gang. Vi ser frem til at give jer en rigtig god oplevelse.

En oplevelse rigere

Selskabsbrochure

På Munkebjerg Hotel har vi stor erfaring med afholdelse af selskaber, og i vores selskabsbrochure kan du læse om alt, hvad du har brug for at vide. Når du har noget at fejre, er vi din oplagte partner. Invitér gæsterne – vi ordner resten!

SE BROCHURE
Overnatning

Har du brug for en overnatning, kan du være sikker på at bo lyst og venligt på Munkebjerg Hotel. Det gælder, uanset om du vælger et af vores 124 standardværelser, 29 Tree-Top luksusværelser, 2 suiter, 2 juniorsuiter eller vores luksuriøse brudesuite.

GÅ TIL VÆRELSER
Faciliteter

Munkebjerg Hotel har mange faciliteter, som du frit kan benytte i forbindelse med en overnatning. Du kan bruge vores lækre Fit & Relax-område med f.eks svømmebassin, sauna, spabade og fitnessrum. Du kan også besøge vores lobbybar og vinkælder.

GÅ TIL FACILITETER