Scroll

Kommende begivenheder

Se alle

689

701

707

702

712

703

708

704

709

705

706

710

Ophold på Munkebjerg Hotel

Tag afsted på et dejligt ophold på Munkebjerg Hotel. For eksempel gourmetophold,  weekendchancen eller et Munkebjergophold. Du kan nyde opholdet fuldt ud efter dit eget behov. Er du til afslapning og hygge eller måske en løbetur i den skønne natur – bestem selv sammensætningen.

Læs mere

VÆRELSER PÅ MUNKEBJERG HOTEL

Munkebjerg Hotel har i alt 316 sengepladser fordelt på i alt 158 værelser, heraf 5 suiter, 137 dobbeltværelser og 16 enkeltværelser. Alle er ikke-ryger værelser med bad, toilet og TV. Ophold inkluderer trådløst internet (hot spot). Flere af hotelværelserne har balkon/altan, og enkelte har udsigt til Vejle Fjord.

Se værelsesoversigt her

RESTAURANTER PÅ MUNKEBJERG HOTEL

På Munkebjerg Hotel kan du få mange forskellige madoplevelser – prøv en herlig frokost i Frokostrestauranten, moderne bistroretter eller nye klassikere i Panorama Restauranten, gourmetmad i vores ambitiøse gourmetrestaurant, Treetop Restauranten, eller en mør bøf i Jackpot Restauranten.

Se restaurantoversigt her

Menuer

Munkebjerg Hotel er et af de få danske hoteller, der har eget bageri, konditori, slagteri, charcuteri, røgeri og blomsterbinderi. ’Selvtilberedt er veltilberedt’ er filosofien i vores køkken. Den gode smag på de veldækkede borde, overlader vi ikke til andre end vores egen medarbejderstab. Vores medarbejdere ved alt om smag og sanseindtryk og søger at skabe unikke smagsoplevelser, som du sent vil glemme. Vi går efter den raffinerede smag, og at maden præsenterer sig flot.

Se menuoversigt her

FESTER PÅ MUNKEBJERG HOTEL

Munkebjerg Hotel har de perfekte rammer til at holde forskellige selskaber. Det kan f.eks være en familiefest, en fødselsdag, en konfirmation, et bryllup eller den årlige firmafest. En god fest indbefatter god mad, den rigtige atmosfære og god tilrettelægning. Vi kan tilbyde det hele og hjælper jer fra start til slut. 

Se festoversigt her

Selskabsbrochure

Når du har noget at fejre, er Munkebjerg Hotel din oplagte partner. Vi hjælper dig gennem hele processen lige fra planlægning, forslag til menuer, dekorationer og eventuelt underholdning. Det eneste du faktisk skal gøre er, at invitere gæsterne – så sørger vi for resten!

Se selskabsbrochure

GAVEKORT TIL EN, DU HOLDER AF

Du kan bestille gavekortet til din e-mailadresse eller som et flot gavekort, der sendes til dig med posten. Du har mulighed for at indsætte en personlig hilsen og et billede, som kommer med på gavekortet. Giv en, du holder af, en oplevelse, som giver gode minder.

Bestil her