Book bord i vores Panorama Restaurant


PANORAMA RESTAURANT

Vores Panorama Restaurant byder på et spændende menukort med moderne bistro-retter og nye klassikere.
Den er berømt for sin imponerende udsigt over skov og Vejle Fjord – og for den store morgenbuffet med alverdens lækkerier, der af vores gæster bliver kaldt
for Danmarks bedste. Kom og oplev det hele selv. 

PANORAMA MENUKORT

PANORAMA VINKORT

 

UDSIGT, MORGEN- OG FROKOSTBUFFET OG A LA CARTE

Panorama Restaurant tilbyder - ud over dejlige madoplevelser - en smuk udsigt over Munkebjerg Skov og Vejle Fjord. Du kan vælge en eller flere retter fra vores spændende a la carte menukort, der hovedsagelig byder på moderne bistro retter og nye klassikere. Elsker du buffet, bør du prøve vores store morgenbuffet f.eks. i forbindelse med en overnatning eller vores frokostbuffet i forbindelse med f.eks. en konference, frokostbuffeten byder på mange udsøgte delikatesser.

Helt præcist byder Panorama Restaurant på:

  • Smuk udsigt over bøgeskoven og Vejle Fjord.
  • Overdådig morgenbuffet med bl.a. friskbagt morgenbrød
  • På udvalgte dage tilbyder vi vores store og overdådige frokostbuffet.
  • Alsidigt og raffineret a la carte menukort.

Book dit bord online

BESTIL BORD PÅ MUNKEBJERGS PANORAMA RESTAURANT

I vores Panorama Restaurant tilbereder og anretter vores dygtige kokke lækre retter til dig, så du får en madoplevelse ud over det sædvanlige. Som navnet antyder, får du desuden den ekstra oplevelse, at du samtidig kan nyde den meget smukke udsigt over Vejle fjord og bøgeskoven.

Online bordreservation eller Bestil bord på tlf. 76 42 85 00.
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Book dit bord online

SMAGEN AF KVALITET

Munkebjerg Hotel er et af de få danske hoteller, der har eget bageri, konditori, slagteri, charcuteri, røgeri og blomsterbinderi. ’Selvtilberedt er veltilberedt’ er filosofien i vores køkken. Den gode smag på de veldækkede borde, overlader vi ikke til andre end vores egen medarbejderstab. Vores medarbejdere ved alt om smag og sanseindtryk og søger at skabe unikke smagsoplevelser, som du sent vil glemme. Vi går efter den raffinerede smag, og at maden præsenterer sig flot. Oplev et anderledes madunivers på Munkebjerg Hotel – her går alt op i en højere enhed.