Pinsebrunch på Munkebjerg Hotel

PINSEBRUNCH

Søndag den 9. juni, kl. 8.00-11.00 2019

På Munkebjerg Hotel holder vi de håndværksmæssige traditioner i hævd. Faktisk gemmer der sig under Munkebjerg Hotel en mindre ”underjordisk by”, hvor vi både har eget bageri, konditori, slagteri, charcuteri, røgeri og blomsterbinderi. Det gør os i stand til at fremstille bl.a. vores eget stenovnsbagte brød, tørre vores egen skinke og ryge vores egne laks og pølser. Disse lækre delikatesser vil være at finde på vores overdådige pinsebrunch sammen med klassiske retter som scrambled eggs, wienerbrød, pandekager og diverse oste. Kaffe, te, juice og mælk ad libitum. 

PINSEBRUNCH

Se pinsesolen danse over Vejle fjord. Nyd de smukke omgivelser ud til fjorden og en overdådig brunch serveret og tilberedt af vores bedste råvarer, sammen med din familie og venner. 

 

  • Pris pr. kuvert inkl. kaffe, te, juice og mælk ad libitum kr 285,-
  • Børn i alderen 3-11 år halv pris.

Book dit bord online

PINSESØNDAG

Pinsen forbinder mange med anemoner og en nyudsprunget bøgeskov, hvor solstrålerne glitrer ned gennem de spæde, lysegrønne blade – en dejlig højtid lige på kanten af sommer, som mange har længtes efter. Tag familien og vennerne med og forkæl jer selv med en udflugt til Munkebjerg Hotel pinsedag. Vi bor lige midt i den fine bøgeskov og netop pinsedag kan I nyde en overdådig pinsebrunch med masser af vore hjemmelavede delikatesser. Vi serverer den for jer til tonerne af levende musik i vores Panorama Restaurant, hvor I har den smukkeste udsigt over Vejle Fjord med bøgeskoven som kulisse. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en dejlig oplevelse.