Privatfest

Livet er fuld af fester

I løbet af et langt liv holder vi et hav af fester med familie og venner, men også med kolleger. Nogle fester er mere højtidelige end andre. Der er forskellige traditioner forbundet med de fester, vi holder. Der er forskel på, hvor mange vi inviterer, og hvem vi inviterer. Til nogle fester bliver kun familien inviteret, til andre fester er det mest vennerne, der bliver inviteret. 

Flotte festlokaler og vidunderlig mad

Vælger du at holde din fest på Munkebjerg Hotel, vil vi gøre alt for, at du og dine gæster får en dejlig fest. Vi dækker bordene med pænt service og smukke borddekorationer i overensstemmelse med dine ønsker. Det betyder meget, at bordene ser flotte ud, når gæsterne træder ind i festlokalet. Det er med til at skabe en god feststemning. Vores dygtige kokke vil tilberede vidunderlig mad, som I sent vil glemme. Efter middagen er I velkomne til at nyde en drink, eller hvad I nu ønsker i vores lobbybar. Uanset selskabets størrelse og festtype, kan vi tilrettelægge et skræddersyet program.

SE VORES SELSKABSMENUER

Privatfester som vi holder

  • Barnedåb
  • Fødselsdag f.eks almindelige og runde fødselsdage
  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Kobberbryllup
  • Sølvbryllup
  • Guldbryllup
  • Familiefester f.eks fætter-kusine-fester
  • Desuden kan der bestilles plads til mindehøjtidelighed
Book lokale her 76 42 85 00

“Barnedåb”

Vi holdte barnedåb her og vi fik rigtig meget kvalitet, vi havde bestilt deluxe brunch og det var bare virkelig fantastisk, det var bare et perfekt sted for os at holde barnedåb og kan klart anbefale stedet, til selskaber.

 

- Kathrine og Christian, Fredericia
Ring til os på 76 42 85 00

Information

Selskabsbrochure

På Munkebjerg Hotel har vi stor erfaring med afholdelse af selskaber, og i vores selskabsbrochure kan du læse om alt, hvad du har brug for at vide. Når du har noget at fejre, er vi din oplagte partner. Invitér gæsterne – vi ordner resten!

SE BROCHURE
Overnatning

Har du brug for en overnatning, kan du være sikker på at bo lyst og venligt på Munkebjerg Hotel. Det gælder, uanset om du vælger et af vores 124 standardværelser, 29 Tree-Top luksusværelser, 2 suiter, 2 juniorsuiter eller vores luksuriøse brudesuite.

GÅ TIL VÆRELSER
Faciliteter

Munkebjerg Hotel har mange faciliteter, som du frit kan benytte i forbindelse med en overnatning. Du kan bruge vores lækre Fit & Relax-område med f.eks svømmebassin, sauna, spabade og fitnessrum. Du kan også besøge vores lobbybar og vinkælder.

GÅ TIL FACILITETER