Vent venligst et øjeblik
Please wait a moment

SMØRREBRØD PÅ MUNKEBJERG


Med respekt for et stykke kulinarisk danmarkshistorie anretter vores dygtige smørrebrødsjomfru et stort udvalg af de klassiske, frisksmurte stykker smørrebrød. Forelsk dig i dyrlægens natmad med hjemmelavet leverpostej, saltkød og sky, smag Munkebjergs hjemmerøgede laks med æg, eller nyd kokkens udvalgte, lune smørrebrød – det kan fx være mørbrad med champignon a la creme og hjemmelavet bacon eller ribbenssteg med hjemmelavet rødkål. Alle stykker smørrebrød er naturligvis med brød fra eget bageri, mens pålæg og fisk er fra vores eget slagteri og røgeri. Det er smørrebrød, når det er bedst. Vil du forkæle dine smagsløg, er buffeten på Munkebjerg Hotel et oplagt valg. Med udsigt over Vejle Fjord og den smukke Munkebjergskov kan du nyde en lækker frokost midt i den enestående natur, som du kan vælge at gå en frisk tur i før eller efter buffeten. Du kan opleve smørrebrødsbuffeten som en del af Søndage på Munkebjerg, der markerer hotellets 50-årsdag. Besøg Panorama Restauranten og nyd vores ad libitum-buffet på udvalgte søndage fra kl. 12-14. Se de udvalgte dage i vores oversigt.

Læs mere om søndage på munkebjerg

DATOER i 2017:

22. januar | 19. februar | 19. marts | 23. april
14. maj | 3. september | 1. oktober | 29. oktober | 26. november

Ingen smørrebrød:
Juni, juli, august og december

BORDBESTILLING

Smørrebrød serveres på udvalgte søndage fra kl. 12.00-14.00 og byder på det bedste fra vores smørrebrødsjomfru der har lavet et væld af lækre frisksmurte stykker smørrebrød både kolde og lune. Det hele serveres som buffet – spis hvad I kan.

Pris pr. person 225 kr.
Halv pris for børn i alderen 3-12 år 

Book dit bord online


Vidste du, at ...

Lige siden starten i 1967 har Munkebjerg Hotel kunnet tilbyde dig og dine gæster hjemmelavet mad af ypperste kvalitet. Alt sammen fra vores eget bageri, konditori, slagteri og røgeri.