Vent venligst et øjeblik
Please wait a moment

SØNDAGE PÅ MUNKEBJERG


Allerede fra starten var ønsket om et hotel, hvor smagsuniverset og store oplevelser var i centrum, tænkt ind i konceptet. Dengang som i dag spreder duftene sig fra vores eget bageri, konditori, slagteri og røgeri, for på Munkebjerg Hotel værner vi om de stolte, danske madtraditioner funderet på gode, solide, hjemmelavede råvarer.

ET SANSEBOMBARDEMENT PÅ MINDERNES ALLÉ

I 2017 har Munkebjerg Hotel 50-årsjubilæum. Det vil vi gerne fejre sammen med dig med Søndage på Munkebjerg, der kaster et blik tilbage på de første 50 år med Munkebjerg Hotel og ser ind i den kulinariske fremtid. Fælles for de tre smagsoplevelser i Panorama Restauranten er, at de serveres sammen med den smukkeste udsigt over Vejle Fjord og Munkebjergskoven.

KAGEBORD PÅ MUNKEBJERG

Elsker du kager, så skal du ikke tøve med at kaste dig over vores konditorkagebord med et festfyrværkeri af konditorkager bagt af vores konditor.

Book dit bord online

Læs mere om Kagebord på Munkebjerg.
SMØRREBRØD PÅ MUNKEBJERG

Er du til den danske hofret, så er vores smørrebrødsjomfrus buffet med delikate stykker smørrebrød, hvor alt er lavet fra bunden, rene pletskud.

Book dit bord online

Læs mere om Smørrebrød på Munkebjerg.
HØJREB PÅ MUNKEBJERG

Ønsker du at forkæle dig selv med oksehøjreb af høj kvalitet? Kødet er krogmodnet af vores slagter og perfekt tilberedt af vores køkkenchef, så smagsoplevelsen er i top.

Book dit bord online

Læs mere om Højreb på Munkebjerg.