Vent venligst et øjeblik
Please wait a moment

SØNDAGSOPHOLD

HVILEDAG PÅ MUNKEBJERG HOTEL

Søndagsafslapning kan nemt blive en lidt kedelig affære, og det må det også godt være. Du behøver ikke at udrette noget stort hver dag. I længden kan det dog blive for kedeligt – og måske er du en af dem, der bare en gang i mellem trænger til, at der skal ske noget. På Munkebjerg Hotel har vi tilrettelagt et ophold for dig, der gerne vil slappe af på din fridag, men samtidig gerne vil ud og opleve lidt for på den måde at blive klar til en ny uge med nye udfordringer. Bliv forkælet med lækker hjemmebagt kage om eftermiddagen og skøn middag i Panorama Restauranten med den storslåede udsigt over Vejle Fjord.

SØNDAGSOPHOLDET INDEHOLDER

  • Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage i Lobbybaren kl. 15.00-16.30
  • 4-rettersmenu i Panorama Restauranten valgt af køkkenchefen
  • Adgang til Munkebjerg Fit & Relax
  • Gratis adgang til Casino Munkebjerg – minimum 18 år, husk billed-ID
  • Overnatning i standardværelse
  • Morgenbuffet med morgenmadskok, der laver pandekager og omeletter

 

Pris pr. person 725,-  kun ankomst søndag
Opgradering til treetopværelse kr. 250,- pr. person

BOOK OPHOLD

FORKÆLELSE MED WINE HOUR

En overnatning på Munkebjerg Hotel bliver endnu hyggeligere i 2017. Vi fylder nemlig 50 år. Det fejrer vi med Wine Hour for overnattende gæster. Lad dig forkæle med et velsmagende glas vin i en afslappende atmosfære med vinoplevelsen i centrum. Vinen serveres og nydes i Lobbybaren eller i vores stemningsfulde vinkælder som optakt til din middag. Vi serverer et glas hvidvin eller rødvin hver dag til Wine Hour mellem klokken 15 og 17.

Du bestemmer selv, om du har lyst til et glas kølig Domaine les Escasses – vores hvidvin, som har en herlig, frisk og indbydende smag. Domaine les Escasses charmerer alle med sin livlige og aromatiske duft, eller et glas af vores Fier Comte Réserve, Mont Baudile, Languedoc, der er Munkebjerg Hotels rødvin. Vinen har fine noter af hvid peber, urter og lakrids.  

EN OPLEVELSE RIGERE

WELNESS FORKÆLELSE

Som gæst på hotellet kan du frit benytte Fit & Relax området. Det er åbent alle dage fra kl. 06.00-22.00. Her kan du tage et dejligt spabad, dampbad, svømme en tur i poolen eller benytte en af vores mange fitness maskiner.

Gå til wellness
MUNKEBJERG LOBBYBAR

Vores lækre lobbybar er stedet, hvor du i hyggelige omgivelser kan slappe af og nyde øjeblikket for en stund. Nyd et glas vin, en god specialøl eller lad vores erfarne bartendere lave en lækker cocktail til dig. Du kan også få hjemmelavede snacks.

Læs mere
GOLF

Vi har greenfee aftaler med en række lokale golfklubber, hvis du får lyst til at kombinere dit ophold med en tur på golfbanen. Du kan øve dig i at putte på hotellets clockgreen. Du kan også besøge Danmarks Golfmuseum, som ligger på Munkebjerg Hotel.

Læs mere