Påskeretter som bare smager …
Vores populære påskebuffet byder igen i år på lækre, hjemmelavede påskeretter, som bare smager,
Vi serverer buffeten i Panorama Restauranten, hvorfra der er den smukkeste udsigt over Vejle Fjord.
Påskebuffet: Søndag 9. april, kl. 12.00 -14.00
- Karrysild med smilende æg og fennikel
- Christiansøpigens kryddersild med æble-/løgsalat
- Store scampirejer i urter og citron
- Laksesalat med edamamebønner og bladselleri
- Grønne asparges med stenbiderrogn og citronperler
- Peberbagt torskefisk med solæg og karse
- Schyttes påskepostej og specialiteter fra vores eget pølsemageri
- Varm fiskefilet med hjemmerørt tatarsauce og citron
- Røget landskinke med grov ramsløgspesto og æggestand
- Vegetarwrap med knuste bønner og marinerede kikærter
- Sliders med plukket lammekød og tzatziki
- Hopballe Mølle-kylling med karrystegte grønsager
- Helstegt påskelam med bagte løg, saltbagte kartofler og myntegelé
- Kalvetyksteg med spidskål og timiansky
- Ostebræt med kvæde, ristede rugbrødskrummer og kommen
- Munkebjergs store påskekagebord
Pris kr. 445,- pr. person
Halv pris for børn mellem 3 og 11 år.