Påskeretter som bare smager …

Vores populære påskebuffet byder igen i år på lækre, hjemmelavede påskeretter, som bare smager,
Vi serverer buffeten i Panorama Restauranten, hvorfra der er den smukkeste udsigt over Vejle Fjord.

Påskebuffet:

  • Karrysild med smilende æg og fennikel
  • Christiansøpigens kryddersild med æble-/løgsalat
  • Vol-au-vent med rejesalat
  • Hjemmerøget laksefilet med hytteost og grøn ærtehumus
  • Grønne asparges med stenbiderrogn og citronperler
  • Koldrøget kuller på forårssalat og vagtelsolæg
  • Hjertesalat vendt i mormordressing med sprøde brødcroutoner
  • Schyttes påskepostej og specialiteter fra vores eget pølsemageri
  • Varm fiskefilet med hjemmerørt tatarsauce og citron
  • Røget dyrekølle med grov ramsløgspesto og æggestand
  • Vegetarwrap med knuste bønner og marinerede kikærter
  • Æggekage med kartofler, sprødt rugbrød, bacon, tomat, purløg, rødbeder og sennep
  • Hopballemølle-kylling med karrystegte grønsager
  • Helstegt påskelam med salatløg, pak choi og kartoffeltærte
  • Svineskank i mild peberglace og marinerede rodfrugter
  • Olivenbrie med hjemmebagte kiks og syltede tomater
  • Vesterhavsost med kvæde, ristede rugbrødskrummer og kommen
  • Tiramisu
  • Citronfromage med flødeskum
  • Rabarbertærte med syrnet fløde

Pris kr. 445,- pr. person
Halvpris for børn mellem 3-11 år.

Book bord her