Påskeretter som bare smager …

Vores populære påskebuffet byder igen i år på lækre, hjemmelavede påskeretter, som bare smager,
Vi serverer buffeten i Panorama Restauranten, hvorfra der er den smukkeste udsigt over Vejle Fjord.

Påskebuffet: Søndag 9. april, kl. 12.00 -14.00

  • Karrysild med smilende æg og fennikel
  • Christiansøpigens kryddersild med æble-/løgsalat
  • Store scampirejer i urter og citron
  • Laksesalat med edamamebønner og bladselleri
  • Grønne asparges med stenbiderrogn og citronperler
  • Peberbagt torskefisk med solæg og karse
  • Schyttes påskepostej og specialiteter fra vores eget pølsemageri
  • Varm fiskefilet med hjemmerørt tatarsauce og citron
  • Røget landskinke med grov ramsløgspesto og æggestand
  • Vegetarwrap med knuste bønner og marinerede kikærter
  • Sliders med plukket lammekød og tzatziki
  • Hopballe Mølle-kylling med karrystegte grønsager
  • Helstegt påskelam med bagte løg, saltbagte kartofler og myntegelé
  • Kalvetyksteg med spidskål og timiansky
  • Ostebræt med kvæde, ristede rugbrødskrummer og kommen
  • Munkebjergs store påskekagebord

Pris kr. 445,- pr. person
Halv pris for børn mellem 3 og 11 år.

Book bord her