Nyd herligheden på Munkebjerg

Tag af sted på et dejligt ophold på Munkebjerg Hotel. For eksempel et gourmetophold, weekendchancen eller et Munkebjergophold. Du kan nyde opholdet fuldt ud efter dit eget behov.
Er du til afslapning og hygge eller måske en løbetur i den skønne natur - du bestemmer selv, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Husk, at medbringe coronapas eller en negativ coronatest, som er maksimal 72 timer gammel, nå du opholder dig i vores restauranter.

Praktiske oplysninger

  • Tjek-ind: Hverdage kl. 14.00 Weekend/helligdage kl. 14.00
  • Tjek-ud: Hverdage kl. 10.30 Weekend/helligdage kl. 11.00
  • Fit og Relaxafdelingen er til fri afbenyttelse når du bor på Munkebjerg Hotel. Afdelingen er åben alle dage fra kl. 06.00-22.00. kl. 06.00-10.00 åbent for alle kl. 10.00-18.00 kun åbent for voksne kl. 18.00-22.00 åbent for alle Børn KUN adgang ifølge med en voksen.Der er rig mulighed for selvforkælelse, men vi opfordrer dog til at holde god afstand. Alle er velkommen - også børn ifølge med en voksen. Børn under 3 år skal bruge badeble.
  • På Munkebjerg Hotel er dit kæledyr også velkommen på udvalgte værelser. Dog må din bedste ven ikke medbringes i restauranten. Rengøringstillæg kr. 200 pr. kæledyr/hund/kat pr. nat.
  • Der er fri parkering ved hotellet. Og mulighed for opladning af el-bil (Mod betaling). Bagageservice kan bookes ved forespørgsel. Kontakt os gerne på +45 76428500, hvis du har spørgsmål.
På hotellet sørger vi selvfølgelig også for roomservice, hvis det ønskes. Forkæl dig selv med lidt ekstra luksus, nyd maden og den gode vin i fred og ro på værelset, på balkonen eller måske i sengen. En særlig roomservicemenu med lette måltider og snacks giver dig mulighed for at spise middag uforstyrret og komfortabelt på dit værelse på Munkebjerg Hotel. Vælg mellem en række kolde og varme internationale snacks og lette måltider. Herunder kan du se, hvad vi tilbyder at servere, lige til døren, under dit ophold hos os.