Tag familien med på en magisk vinterferie på Munkebjerg Hotel.

Selvom mange danske familier plejer at tage på skiferie eller på udlandsrejse i vinterferien, kan en vinterferie i Danmark faktisk noget helt særligt og byder på mange, hyggelige inden- og udendørsoplevelser, og specielt her på Munkebjerg.

Vi giver jer det bedste alternativ til en storslået skiferie.
Vi har bakkerne, sauna, dampbad, en bar med de bedste drinks, ild i pejsen, restauranter, der serverer god mad, og på terrassen har vi lagt tæpper og tændt for terrassevarmerne. Her kan du nyde din varme kaffe eller te, romtoddy eller velsmagende rødvin, alt imens du indånder den enestående udsigt, som Munkebjerg Hotel også byder på.

Snevejr kan vi ikke love jer, men vi garanterer, at I bliver forkælet, og at vi altid gør vores bedste for, at I får præcis den vinterferie, I har drømt om.

Er I modige, kan det faktisk lade sig gøre at stå på ski ned ad vores berømte Munkebjerg-trappe. Men det er kun for de vovehalse, der plejer at tage den sorte piste.


Vi glæder os til at byde jer velkommen til jeres drømmeferie på Munkebjerg Hotel.

Forkæl jer selv med ekstra luksus

Når I booker et ophold direkte hos Munkebjerg Hotel, enten ved telefonbooking eller via vores hjemmeside, så forkæler vi jer med et glas velsmagende vin.
Vinen serveres og nydes i Lobbybaren eller i vores stemningsfulde vinkælder som optakt til din middag. Vælg mellem et glas kølig hvidvin eller et glas dejlig rødvin hver dag til Wine Hour mellem klokken 15 og 17.
Få jeres personline Wine Hour voucher i receptionen, ved ankomst.

Eller overrask din partner med en romantisk pakke på værelset – måske i et Treetop-luksusværelse så bliver det ikke bedre.


Velkommen på Munkebjerg Hotel