Tag på en magisk ferie

Selvom mange danske familier plejer at tage på skiferie eller på udlandsrejse i vinterferien, kan en vinterferie i Danmark faktisk noget helt særligt og byder på mange, hyggelige inden- og udendørsoplevelser. Præcis, som vi erfarede i sommer- og i efterårsferierne.

Tag familien med på en magisk vinterferie på Munkebjerg Hotel.
Vi giver jer det bedste alternativ til en storslået skiferie. Vi har bakkerne, sauna, dampbad, en bar med de bedste drinks, ild i pejsen, restauranter, der serverer drømmemad, og på terrassen har vi lagt tæpper og tændt for terrassevarmerne.
Her kan du nyde din varme Glühwein, romtoddy eller velsmagende kaffe, alt imens du indånder den enestående udsigt, som Munkebjerg Hotel også byder på.

Snevejr kan vi ikke love jer, men vi garanterer, at I bliver forkælet, og at vi altid gør vores bedste for, at I får præcis den vinterferie, I har drømt om.

Er I modige, kan det faktisk lade sig gøre at stå på ski ned ad vores berømte Munkebjerg-trappe. Men det er kun for de vovehalse, der plejer at tage den sorte piste.

I år byder vi på forskellige ophold, så I kan tilpasse vinterferien efter jeres smag og ønsker. Skal det være et Minigourmetophold med mad i verdensklasse og overnatning i Treetop-værelse? Eller kan vi friste med Weekendchancen, hvor alt kan ske. Opholdet byder på hjemmebagt kage og en aften med spænding i Casino Munkebjerg.

Se alle de dejlige vinterferieophold herunder.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til jeres drømmeferie på Munkebjerg Hotel.

 

Ønsker I vinmenu eller en dejlig frokost på ankomstdagen?

Dette kan tilkøbes i bookingen

Forkæl jer selv med ekstra luksus

Når I booker et ophold direkte hos Munkebjerg Hotel, enten ved telefonbooking eller via vores hjemmeside, så forkæler vi jer med et glas velsmagende vin.
Vinen serveres og nydes i Lobbybaren eller i vores stemningsfulde vinkælder som optakt til din middag. Vælg mellem et glas kølig hvidvin eller et glas dejlig rødvin hver dag til Wine Hour mellem klokken 15 og 17.
Få jeres personline Wine Hour voucher i receptionen, ved ankomst.

Eller overrask din partner med en romantisk pakke på værelset – måske i et Treetop-luksusværelse så bliver det ikke bedre.

Velkommen på Munkebjerg Hotel