Skip to main content

KAGEBORD

lækre og velsmagende konditorkreationer

ER DU KLAR TIL ET SØDT

sansebombardement?

Kl. 13.00-15.30 på udvalgte søndage
i Panorama Restauranten på Munkebjerg Hotel

Vores konditor har tryllet i konditoriet og skabt et overdådigt kagebord, hvor du får mulighed for at smage et stort udvalg af lækre og velsmagende konditorkreationer med udsigten over fjorden som en malerisk kulisse.

Kagebordet frister med friskbagte boller, hjemmebagt kringle, årstidens tærter, lagkager, tørkager, gåsebryst og naturligvis Munkebjerg Hotels legendariske othellolagkage.

Så uanset om du elsker de traditionelle kager eller er på jagt efter nye smagsoplevelser, må du ikke snyde dig selv for en søndag eftermiddag med delikate og velsmagende konditorkager. Dit kagehjerte smelter med garanti, og du må gå til kagebordet lige så mange gange, du har lyst til.

Kagerne nyder du i hotellets Panorama Restaurant, og lækkerierne fra det storslåede kagebord spiller flot sammen med den fabelagtige udsigt over Munkebjergskoven og Vejle Fjord.

BOOK KAGEBORD 2024 HER

DET BEDSTE FRA VORES KONDITOR

Friskbagte boller
Hjemmebagt kringle
Årstidens tærter
Lagkager
Tørkager
Gåsebryst
Vores legendariske othellolagkage
Kaffe, te og varm cacao

Kagebord 2024
kl. 13.00-15.30
14. januar | 11. februar | 10. marts | mors dag 12. maj | 16. juni | 25. august | 22. september | 27. oktober | 10. november

Pris pr. person kr. 199,-
Halv pris for børn i alderen 3-11 år

BOOK KAGEBORD 2024 HER

OPLEV STEMNINGEN

til kagebord på Munkebjerg Hotel

til kagebord på
Munkebjerg Hotel

NÅR SØDME MØDER NATUR

en oplevelse for alle sanser

Forestil dig dette: En søndag eftermiddag, hvor den blide brise bærer duften af nybagt brød og friske kager direkte til dit bord, mens du sidder behageligt i Panorama Restauranten på Munkebjerg Hotel.
Her kan du nyde den betagende udsigt over Munkebjergskoven og Vejle Fjord, mens dit blik vandrer hen over det overdådige kagebord, der venter på dig.

Dette er ikke bare et hvilket som helst kagebord.
Dette er et kagebord, der har den perfekte balance mellem tradition og fornyelse, skabt af vores dygtige konditor.
Fra klassiske kager som vores berømte othellolagkage, der giver dig lyst til at smage hver eneste bid. Og det bedste af det hele. Du kan vende tilbage til kagebordet, så mange gange dit hjerte begærer!

Lad ikke chancen for at opleve denne sansefest gå dig forbi.
Book dit bord nu, og gør dig klar til at lade dit kagehjerte blive forført af de lækreste smagsoplevelser, alt sammen i en enestående atmosfære med en uforlignelig udsigt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en magisk søndag på Munkebjerg Hotel.

BOOK KAGEBORD
royal kage med hindbær og brombær
EVENTS

NYD OGSÅ VORES HJEMMELAVEDE

smørrebrød

Smørrebrød serveres på udvalgte søndage kl. 12.00 – 14.00 og byder på det bedste fra vores smørrebrødsjomfru, der har lavet et væld af lækre frisksmurte stykker smørrebrød, både kolde og lune. Det hele serveres som buffet – spis, hvad I kan!

SE MERE HER

NYD OGSÅ VORES HJEMMELAVEDE