Skip to main content

KAGEBORD

lækre og velsmagende konditorkreationer

ER DU KLAR TIL ET SØDT

sansebombardement?

Kl. 13.30-16.00 på udvalgte søndage
i Panorama Restauranten på Munkebjerg Hotel

Vores konditor har tryllet i konditoriet og skabt et overdådigt kagebord, hvor du får mulighed for at smage et stort udvalg af lækre og velsmagende konditorkreationer med udsigten over fjorden som en malerisk kulisse.

Kagebordet frister med friskbagte boller, hjemmebagt kringle, årstidens tærter, lagkager, tørkager, gåsebryst og naturligvis Munkebjerg Hotels legendariske othellolagkage.

Så uanset om du elsker de traditionelle kager eller er på jagt efter nye smagsoplevelser, må du ikke snyde dig selv for en søndag eftermiddag med delikate og velsmagende konditorkager. Dit kagehjerte smelter med garanti, og du må gå til kagebordet lige så mange gange, du har lyst til.

Kagerne nyder du i hotellets Panorama Restaurant, og lækkerierne fra det storslåede kagebord spiller flot sammen med den fabelagtige udsigt over Munkebjergskoven og Vejle Fjord.

DET BEDSTE FRA VORES KONDITOR

Friskbagte boller
Hjemmebagt kringle
Årstidens tærter
Lagkager
Tørkager
Gåsebryst
Vores legendariske othellolagkage

Pris pr. person kr. 179,-
Halv pris for børn i alderen 3-11 år

Vi serverer kagebord på følgende datoer i 2023:
29. oktober (Udsolgt) | 19. november (Udsolgt) | julekagebord den 10. december pris kr. 228,-

Vi er klar med datoer for kagebord i 2024. Book bord allerede nu, for der bliver hurtigt udsolgt. Vi flytter tidsrammen for kagebordet til næste år, så vi starter en halv time tidligere end i år.

2024
kl. 13.00-15.30
14. januar | 11. februar | 10. marts | mors dag 12. maj | 16. juni | 25. august | 22. september | 27. oktober | 10. november

Pris pr. person kr. 199,-
Halv pris for børn i alderen 3-11 år

BOOK KAGEBORD 2024 HER

JULEKAGEBORD

Søndag den 10. december 2023, kl. 13.30-16.00
Kom med til julehygge, når vi gentager succesen og afholder vores hyggelige julekagebord. Tag en pause fra juletravlhed, og fordyb dig i vores eventyrlige julekagebord. I Panorama Restauranten finder du en overflod af festlige kager og juledelikatesser, der er skabt med kærlighed og omhu af vores talentfulde konditor.

Fra sprøde klejner, varme æbleskiver til saftige honningkager – hver bid lover en smag af hjertevarme og julemagi. Og glem ikke at få et glas gløgg, der komplementerer de søde lækkerier.

Mens du lader dig forføre af vores julekagebord, kan du nyde den storslåede udsigt over Munkebjergskoven, der er dækket af et tæppe af sne, og Vejle Fjord, der glimter i vintersolen. Vores julekagebord er ikke kun en kulinarisk oplevelse; det er en invitation til at genopdage julens magi og skabe mindeværdige øjeblikke med dem, du holder af.

Sikr dig en plads ved at booke bord nu. Kom og mærk julens varme hjerte på Munkebjerg Hotel. Kagebordet byder på småkager, æbleskiver, honningkager, pebernødder, brunkager, vaniljekranse, duften af gløgg, julehygge og meget mere.

Æbleskiver
Honningkager
Pebernødder
Brunkager
Vaniljekranse
Munkebjerg julelækkerier

Alt sammen fra Munkebjergs eget konditori.

Pris pr. person kr. 228,-
inkl. et glas lækkert gløgg.
Halv pris for børn i alderen 3-11 år.

BOOK JULEKAGEBORD HER

OPLEV STEMNINGEN

til kagebord på Munkebjerg Hotel

til kagebord på
Munkebjerg Hotel

NÅR SØDME MØDER NATUR

en oplevelse for alle sanser

Forestil dig dette: En søndag eftermiddag, hvor den blide brise bærer duften af nybagt brød og friske kager direkte til dit bord, mens du sidder behageligt i Panorama Restauranten på Munkebjerg Hotel.

Her kan du nyde den betagende udsigt over Munkebjergskoven og Vejle Fjord, mens dit blik vandrer hen over det overdådige kagebord, der venter på dig.

Dette er ikke bare et hvilket som helst kagebord.
Dette er et kagebord, der har den perfekte balance mellem tradition og fornyelse, skabt af vores dygtige konditor.

Fra klassiske kager som vores berømte othellolagkage, der giver dig lyst til at smage hver eneste bid. Og det bedste af det hele. Du kan vende tilbage til kagebordet, så mange gange dit hjerte begærer!

Lad ikke chancen for at opleve denne sansefest gå dig forbi.
Book dit bord nu, og gør dig klar til at lade dit kagehjerte blive forført af de lækreste smagsoplevelser, alt sammen i en enestående atmosfære med en uforlignelig udsigt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en magisk søndag på Munkebjerg Hotel.

BOOK KAGEBORD
EVENTS

NYD OGSÅ VORES HJEMMELAVEDE

smørrebrød

Smørrebrød serveres på udvalgte søndage kl. 12.00 – 14.00 og byder på det bedste fra vores smørrebrødsjomfru, der har lavet et væld af lækre frisksmurte stykker smørrebrød, både kolde og lune. Det hele serveres som buffet – spis, hvad I kan!

SE MERE HER

NYD OGSÅ VORES HJEMMELAVEDE