Skip to main content

FREMTIDENS MØDELOKALE

tidløst design og højteknologi

HER ER TIDEN JERES EGEN

OPLEV FREMTIDENS

mødelokale

Vi præsenterer mødelokalet, hvor teknologi møder komfort.
Når I vælger Evergreen mødelokalet på Munkebjerg Hotel, træder I ikke blot ind i et rum, men ind i fremtiden for forretningsmøder.

Mødelokalet møder jer med en atmosfære, der kombinerer luksus med funktionalitet. Hvert element i lokalet er nøje udvalgt og placeret for at sikre, at gæsterne oplever en uforlignelig komfort.

Evergreen fungerer både som konference- og mødelokale, selskabslokale, loungeområde og bar. I Evergreen, mister du aldrig en tone, et ord eller en reaktion. Alt er designet til at sikre, at dine møder kører gnidningsløst, og at ingen vigtig information går tabt.

Vælg Evergreen for en ultimativ mødeoplevelse, hvor komfort møder højteknologi.

Bordopstilling i Evergreen:

 • Biografopstilling – 144 personer.
 • Gruppeborde – 88 personer.
 • Runde borde – 90 personer.
 • Sildeben – 85 personer.
 • Skoleborde – 110 personer.
BOOK FREMTIDENS MØDELOKALE

ALT DET BEDSTE

i samme pakke

I får alt det bedste i samme pakke, når I booker Evergreen – og alle muligheder.

 • Fuldintegreret Teams Room med egen licens, der kan have op til 110 personer tilkoblet.
 • Air server trådløs streaming
 • Digitalt whiteboard med komplet opfyldelse af alle GDPR-kriterier. Det vil sige, at alle data slettes efter 24 timer.
 • HDMI-tilslutning + adapterringe til USB-C/displayport.
 • Full HD LED-skærm på 4,8 x 1,35 meter.
 • 2 håndholdte mikrofoner.
 • Bluetooth-lydtilslutning.
 • Munkebjerg Guest wi-fi.
 • 2 headset-mikrofoner.
 • 2 QSC-loft-PTZ-cam.
 • 4 loftmikrofoner.
 • Vores højteknologiske mikrofoner og kameraer finder automatisk den enkelte – og I har hverken brug for eksterne mikrofoner eller kameraer. Ingen relevant lyd går tabt.
 • Uanset om I er 50 eller 110 gæster til et møde med online deltagelse, er der ingen i Evergreen, der bliver overset.

SILKETAPET &

intelligente højtalere

Det akustiske indeklima har stor indflydelse på vores personlige velvære, når vi opholder os i et mødelokale.

 • Med henblik på at skabe den absolut bedste akustik, har vi opsat lydregulerende silketapet på samtlige vægge i Evergreen. Det betyder, at ligegyldigt hvor I befinder jer i mødelokalet, er lyden ens. Dette resultat er dog ikke alene silketapets værk.
 • For at fuldende lyduniverset og opnå en komplet ren lyd, har vi opsat 8 intelligente højtalere i to søjler, som sikrer, at lyden altid når den enkelte gæst med samme volumen uanset hvor, I sidder. Alt sammen med det for øje, at Evergreen skal være et dejligt sted at opholde sig i flere timer ad gangen.
 • Evergreen er et eksklusivt multilokale: selskabslokale, konference og mødelokale i ét.

Teknologien er den nyeste og én af de absolut mest innovative, men når I først får det tekniske setup mellem hænderne, er det så simpelt, at I ikke behøver at booke en AV-tekniker til lokalet. Uanset hvilken enhed med Mac eller Android, I kobler til vores setup, er det målet, at I finder dét, I søger, med 3 klik. Hver gang.

DOWNLOAD FAKTAARK

FULL HD LED-VÆG

giver 100% bevægelsesfrihed

I Evergreen finder I ikke en eneste projektor.
I bliver ikke mødt af en insisterende lyskegle, der blokerer for oplægsholderens bevægelsesfrihed og forringer gæsternes oplevelse af præsentationen, når han eller hun kommer til at gå ind foran lyset.

Vi har i stedet valgt at prioritere den bevægelsesfrihed, som vores LED-væg giver til alle i mødelokalet.

Hér kan oplægsholderen stå foran sit publikum – foran skærmen – uden at blive blændet af en lyskegle og uden selv at skygge for dét, man gerne vil præsentere jer for på skærmen.

OPLEV DET NYE

Evergreen

Evergreen er vores nye signatur-lokale

Evergreen er hotellets nye signatur-lokale. Det sætter standarden og baner vejer for den udvikling, fremtiden bringer på Munkebjerg.

Sammen med indretningsarkitekt, Michael Mammen, har vi gjort os umage for at skabe en atmosfære, der bygger på alt dét, vi tror på: smukke, stilfulde og afslappede rammer forenet med moderne teknik.
Et mødelokale, hvor alle har mulighed for at slappe af, føle sig hjemme og endda samtidigt være på arbejde.
I får et mødelokale med gyldent og lyddæmpende silketapet på samtlige vægge, prismelysekroner i loftet, egen terrasse, en bar beklædt med sort marmor og et loungeområde.

Kunne I tænke jer en oplevelse udover det sædvanlige?

Streaming og onlinemøder med op til 110 gæster tilkoblet

Flere og flere gæster efterspørger muligheden for teamsmøder.
Med Evergreen imødekommer vi efterspørgslen på et mødelokale, der favner hele det teknologiske setup, der skal til. Ved onlinemøder ser og hører alle derfor alt, som var I hér fysisk.

Vores højteknologiske mikrofoner og kameraer finder automatisk den enkelte – og I har hverken brug for eksterne mikrofoner eller kameraer. Ingen relevant lyd går tabt.
Uanset om I er 50 eller 110 gæster til et møde med online deltagelse, er der ingen i Evergreen, der bliver overset.

Lad os skitsere et eksempel på et online møde:

I afholder et møde eller en konference. Ikke alle kan være fysisk til stede, så der er online deltagelse. I har booket en foredragsholder. Gæsterne sidder spredt i hele mødelokalet. Også bagerst.
Én stiller nu foredragsholderen et spørgsmål. I situationer som denne, vil mødelederen typisk komme løbende med en ekstern mikrofon, så alle har mulighed for at høre, hvad der bliver spurgt om. Det er ikke nødvendigt i Evergreen.

Vores loftmikrofoner har hvert sit ansvarsområde og gør hele tiden kameraerne opmærksom på, hvor de skal fokusere. Det betyder, at kameraerne automatisk finder gæsten og bringer lyden ud til alle øvrige – også til dem, der er med online. Alene via stemmestyring.

Præcist sådan forholder det sig også, når mødelokalet fx danner ramme om en valgdebat, hvor lyden fra flere talere skal gå klart ud til den enkelte debatdeltager. Ingen skal iføres mikrofon – og vi har ikke brug for eksterne kameraer.
Den intelligente algoritme i systemet gør, at kamera og lyd holder fokus på den eller dem, der har ordet. Sidder der nogen og småvisker sammen, bliver deres lyd sorteret fra.

Har I spørgsmål?
Eller mod på selv at opleve fremtidens mødelokale?

VI ER KUN ET OPKALD VÆK