Skip to main content

HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser webshop

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og:

Munkebjerg Hotel
Munkebjergvej 125
7100 Vejle

+45 76 42 85 00
info@munkebjerg.dk

CVR-nummer 18 45 03 72

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser er gældende for bookinger foretaget direkte til Munkebjerg Hotel enten via onlinebooking eller pr. telefon, mail eller personlig henvendelse i receptionen.

Se forskellen herunder.

Munkebjerg Hotels onlinebooking

Kreditkort afgives som garanti for reservation. Hvis der står angivet depositum på fx Gourmetophold, vil vi trække beløbet fra det oplyste gavekort.

Direkte booking

Booking, der foretages pr. mail, telefon eller personlig henvendelse til receptionen, bekræftes skriftligt på e-mail. Betaling for ophold aftales ved booking. Bekræftelse for bookinger pålagt forudbetaling eller depositum sendes pr. e-mail med et betalingslink.
Når beløbet er indbetalt, er din booking endelig bekræftet.

Kontakt

Kontaktinformation såsom e-mailadresser og telefonnumre opgivet i forbindelse med køb og booking kan blive benyttet til markedsføring af Munkebjerg Hotel.

Ønsker du ikke, at vi kontakter dig, er det nemt og enkelt at framelde sig både mail og SMS. Ved alle udsendelser af nyhedsbrev er det muligt at afmelde sig. Hvis det mod forventning ikke er muligt, skal du kontakte os på info@munkebjerg.dk

Læs mere om Munkebjerg Hotels privatlivspolitik på https://munkebjerg.dk/privatlivspolitik/.

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail. Husk at sikre dig, at din mailadresse er korrekt, inden du godkender din booking. Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan du med fordel tjekke din SPAM-mappe i din mail.

Priser

Alle priser i webshop og onlinebooking er angivet i danske kroner (DKK) inklusive moms, eksklusive eventuel fragt.

Gavekort

Gavekort købt hos Munkebjerg Hotel gælder i udgangspunktet* 3 år fra udstedelsesdato jf. købeloven. Ligeledes er der 14 dages fuld returret på købte gavekort.

Dernæst kan værdien af et gavekort altid ombyttes til andre af vores produkter eller ydelser. Bruger du ved ombytning ikke hele beløbet, nedskriver vi tilsvarende værdien på dit købte gavekort. Udløbsdatoen vil forblive den oprindelige.

Du kan ikke bytte gavekort fra andre udbydere som Smartbox, Take Offer o.a. med vores egne gavekort – ej heller handle for gavekort fra os eller andre udbydere i webshoppen eller onlinebookingen.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller kontant gavekort.
Det er ikke muligt at veksle dit gavekort/gavebevis til et nyt gavekort/gavebevis, og det er heller ikke muligt at samle flere gavekort/gavebeviser til et nyt.

Dit gavekort er et ihændehaverbevis. Det betyder, at gavekortet ikke kan erstattes, hvis man mister det. Det vil altid være den person, som er i besiddelse af gavekortet, der vil kunne indløse det. Man kan sidestille et gavekort med pengesedler og mønter, som heller ikke vil kunne erstattes, hvis de tabes eller mistes. 

Gavebevis

Et gavebevis er ikke et gavekort. Forskellen er, at et gavebevis er gældende til en specifik vare eller ydelse. Gavebeviser kan ligeledes have specielle betingelser som fx en kortere udløbsfrist.
Et gavebevis kan ikke ombyttes til kontanter eller gavekort.
Gavebeviser er for det meste brugt til kampagner som Black Friday, Sæsonstart o.a., hvor prisen på oplevelsen er langt under normalen.

Du kan ikke veksle dit gavekort/gavebevis til et nyt gavekort/gavebevis, og du kan heller ikke samle flere gavekort/gavebeviser til et nyt.

Elektronisk gavekort

Gavekort fra Munkebjerg Hotel er ikke digitalt eller elektronisk. Selvom salget af gavekort og gavebeviser foregår online, er det ikke det samme som et elektronisk gavekort.

Gavekortet er ikke underlagt regler for elektroniske gavekort. Det er alene digitalt, fordi vi sender en PDF. Koden på gavekortet skal sammenlignes med fortløbende nummererede gavekort og bruges udelukkende til vores egen registrering og håndtering.

*Er det anden udløbsfrist på gavekortet/gavebeviset, vil dette tydeligt fremgå heraf.

Betaling

Munkebjerg Hotel anvender en sikker betalingsgateway fra Nets Easy samt Netaxept til betaling med kreditkort via onlinebooking og i webshop.

Der kan betales med Dankort, Mastercard, VISA, Maestro, American Express og MobilePay.

Retur/fortrydelse

Der er 14 dages retur-/fortrydelsesret på ubrugte varer.
Ønsker du at fortryde køb af gavekort/gavebevis, kontakter du blot Munkebjerg Hotel og meddeler dit ordrenummer. Vi annullerer gavekortet, og sætter pengene tilbage på det benyttede betalingskort.

Er varen fysisk, skal den returneres i original emballage.

Ved ombytning eller returnering sendes varen til Munkebjerg Hotel vedlagt faktura/fakturakopi og returseddel. Udgiften i forbindelse med returnering betales af dig som kunde.
Vi modtager ikke returvarer, der er sendt pr. efterkrav.

Ved tilbagebetaling skal vi bruge følgende oplysninger:

  • Bankens navn
  • Registreringsnummer (4 cifre) og kontonummer (10 cifre)

Vi tilbagebetaler pengene samme dag, vi modtager varerne.

Levering og fragt

Gavekort og gavebeviser bliver leveret som PDF-fil og sendt som en vedhæftet fil i en e-mail til den oplyste adresse.

Varer, der skal sendes fysisk, sendes med pakkepost via PostNord. Der skal påregnes en leveringstid på 5-7 dage. Alle ordrer, som sendes fysisk, bliver pålagt porto og ekspeditionsgebyr på i alt kr. 100,00.
Alternativt kan du gratis afhente dit gavekort i hotellets reception.

Reklamation

Der er 2 års reklamationsret på alle fysiske varer. I tilfælde af reklamation ombytter Munkebjerg Hotel varen. Vi forbeholder os ret til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Kontakt altid info@munkebjerg.dk ved reklamation.