Indgå en firmaaftale med os

På Munkebjerg gør vi os umage for at skabe præcis de rammer, der er rigtige for jer. Bøgeskoven i vores baghave får hverdagsrutinerne til at forsvinde og giver plads til refleksion og fordybelse. Vores overdådige buffet med charcuteri fra egen slagter og brød fra eget bageri lader batterierne op, når der er brug for ny energi, og vores eksklusive vinkælder giver den gode stemning frit løb.

Når I som virksomhed indgår en aftale med Munkebjerg på businessovernatninger, tilbyder vi en særaftale med ekstra fordele. For at være berettiget til nedenstående fordele skal alle overnatninger bookes direkte i vores reception på info@munkebjerg.dk eller på telefon 76 42 85 00
(Vær venligst opmærksom på at bookninger der er foretaget på onlinebookingportaler ikke giver fordelene.)

 

Din garanti for godt samarbejde

Når I har en firmaaftale med os, ved I, hvad I skal betale hele året rundt – også når Vejle står på den anden ende på grund af en eller anden event.
Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at I alle får et dejligt værelse og føler jer hjemme, mens I er på Munkebjerg Hotel.

Vi sætter en ære i at levere personlig service ud over det sædvanlige og går gerne de nødvendige ekstra meter for at gøre det umulige muligt.
Vores mere end 20 moderne møde- og konferencelokaler, vores dygtige servicepersonale og resten af Munkebjerg står klar til at gøre jeres arrangement til en ekstraordinær oplevelse, der vil sætte sig spor længe efter, det er slut.

Rammerne skal være ekstraordinære

Når man som virksomhed eller organisation bryder ud af hverdagen for at søge inspiration eller træffe store beslutninger, skal rammerne være ekstraordinære.
Uanset om anledningen er en konference, en strategidag eller et vigtigt møde, kan omgivelserne gøre hele forskellen. I skal have rum til at yde jeres absolut bedste. Til at være skarpe, kreative, modige eller fremsynede alt efter formålet.

Vil du vide mere om de mange fordele ved en firmaaftale?

Kontakt os

Lotte Michaelis-Kjær

Salgschef +45 5362 7256

Anita Barslund

Konferencekoordinator +45 7642 8522

Jane Larsson

Konferencekoordinator +45 7642 8520