Rammerne skal være ekstraordinære

Når man som virksomhed eller organisation bryder ud af hverdagen for at søge inspiration eller træffe store beslutninger, skal rammerne være ekstraordinære.
Uanset om anledningen er en konference, en strategidag eller et vigtigt møde, kan omgivelserne gøre hele forskellen. I skal have rum til at yde jeres absolut bedste. Til at være skarpe, kreative, modige eller fremsynede alt efter formålet.

Det kræver rum og plads at søge inspiration eller tage store beslutninger, og det er vigtigt, at I kan yde jeres bedste og være skarpe, kreative, modige og fremsynede. Vores konferencelokaler skaber rammerne for jeres næste konference eller møde.
Munkebjerg Hotel er et af Danmarks bedste og smukkeste lokationer til din konference.

Når du træder ind på Munkebjerg Hotel vil du straks mærke en helt speciel stemning, og ikke mindst vil du blive betaget af den storslåede udsigt ud over Vejle Fjord.

Konferenceophold

Munkebjerg Hotel tilbyder både dagsmøder, heldagsmøder, døgnmøder og weekendkonferencer.
Hvis I har brug for de perfekte rammer til et helt konferenceophold, så agerer vi gerne vært.

Store tanker kræver tid, og med et konferenceophold får I al den tid og plads I har brug for, for at træffe de næste store beslutninger.

Med et døgnmøde har I hele dagen i et af vores konferencerum, hvor I får fuld forplejning med morgen-/formiddagsbuffet, stor frokostbuffet, eftermiddagsbuffet og tre retters middag og slutter konferencen eller mødet af med en overnatning med morgenmad.

Med en weekendkonference har I et konference rum enten fra fredag-lørdag, lørdag-søndag eller søndag-mandag med fuld forplejning den første dag, en dejlig overnatning og formiddagsbuffet og to-go frokost på anden dagen.

Download konferencebrochure

Unikke rammer til dit næste møde?

Munkebjerg er et 5-stjernet konferencehotel med en kapacitet på 2-720 deltagere. Med en mødepakke på Munkebjerg får I et moderne konferencelokale med avanceret AV-udstyr, god forplejning, smuk natur og ekstraordinære mødefaciliteter som f.eks. gratis internet og parkering, flotte værelser, Lobbybar, fitness- og spaområde, tennisbane og krolf.

Munkebjerg Hotel giver jer den fulde oplevelse, hvor der ikke mangler noget, så I kan fokusere på jeres formål med opholdet.

Lotte Michaelis-Kjær

Thomas Hoffmann

Key Account Manager +45 2137 6812 E-mail: th@munkebjerg.dk

Lise Lissau Thomsen

Intern salgskoordinator +45 3132 2608 E-mail: llt@munkebjerg.dk

Konference med overnatning

Efter en lang dag med konference eller møde, så er man fyldt op med indtryk og informationer, og både krop og hoved er trætte. Det kan også være at I kommer langvejs fra og har en lang køretur hjem efter dagen er omme.

Munkebjerg Hotel tilbyder selvfølgelig overnatning efter konference på en af vores 158 værelser. Her kan du reflektere over dagens input, og få en god nats søvn, så du er klar til næste dag.

Munkebjerg Hotel tilbyder også en attraktiv firmaaftale, hvor I som virksomhed indgår en aftale med Munkebjerg på businessovernatninger, hvor vi tilbyder en særaftale med ekstra fordele. Med en firmaaftale hos Munkebjerg Hotel får i altid en fast pris året rundt og mange af vores faciliteter stillet til rådighed. Det er jeres garanti for, at I altid kan få et dejligt værelse og føle jer hjemme, når I besøger Munkebjerg Hotel.

Uanset hvor I kommer fra i landet, så er Munkebjerg tilgængeligt som konference Jylland, med vores centrale placering nær vejle er der kun er 2 timers transport fra Aalborg og 2½ time fra København. Munkebjerg Hotel er et af Danmarks bedste møde- og konferencesteder. Vi er særligt udvalgt i Vejle som placering til konferencecenter Jylland. Dette skyldes placeringen kombineret med de konferencefaciliteter som vi stiller til rådighed, når jeres virksomhed vælger at afholde konferencer på Hotel Munkebjerg.

 

Leje af konferencelokale

Det er vigtigt, at alt fungerer under et møde, kursus eller en konference. Ved at lægge jeres begivenhed eksternt, har I alle muligheder for at gøre arrangementet til en god oplevelse for alle. Munkebjerg Hotel har de perfekte rammer til kursus, møde og konference i Jylland, og vi har rammerne og kompetencerne til at gøre jeres arrangement til noget særligt – hver gang.

Med et konference lokale får i alle de faciliteter I skal bruge for at skabe en succesfuld konference. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge konferencer, og vi ved derfor hvad vi laver.

Vil du høre mere om alle vores muligheder og hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed eller organisation? Så kontakt vores salgsteam og lad os få en snak om hvilke muligheder der ville være en god løsning for jeres virksomhed eller organisation.

Hvordan vil det føles for dig, hvis du kunne samle dine mødedeltagere og tilmeldinger til events, møder og konferencer i ét enkelt system?

Munkebjerg Hotel tilbyder ekstraordinære rammer og omgivelser til jer som virksomhed eller organisation.
Uanset om anledningen er konference, en strategidag eller et vigtigt møde, så er omgivelserne vigtige.