RAMMERNE SKAL VÆRE EKSTRAORDINÆRE

Når man som virksomhed eller organisation bryder ud af hverdagen for at søge inspiration eller træffe store beslutninger, skal rammerne være ekstraordinære.
Uanset om anledningen er en konference, en strategidag eller et vigtigt møde, kan omgivelserne gøre hele forskellen. I skal have rum til at yde jeres absolut bedste. Til at være skarpe, kreative, modige eller fremsynede alt efter formålet.

Ekspertråd til dit møde serveret i øjenhøjde

Vores erfarne salgsteam og konferencespecialister sætter en ære i at hjælpe dig med at forme et program, der gør din konference til en særlig oplevelse for deltagerne. På Munkebjerg Hotel er din konference altid i sikre og hjælpsomme hænder. Vi er et af Vejles bedste mødesteder og har 5-stjernede konferencefaciliteter.

Hvis du i din virksomhed er ansvarlig for booking af møder, konferencer, events og firmafester, så giver vi dig med vores udsendelse af nyhedsbrev yderst relevant og nyttig viden, som du kan bruge i din planlægning. Her klæder vi dig rigtigt på, så du kan føle dig tryg og velforberedt til din næste konference.

Tilmeld dig vores businessmailingliste herunder, og deltag samtidig i konkurrencen om lækre præmier fra vores tre hoteller, Munkebjerg Hotel, Hotel OPUS og Vejle Center Hotel. Vi udtrækker en vinder hver måned.

Tilmeld dig listen her!

Mød vores salgsteam