Unikke rammer til jeres næste møde

Munkebjerg er et 5-stjernet konferencehotel med en kapacitet på 2-720 deltagere.

Hvert år tager vi imod hundredvis af virksomheder og organisationer, der søger inspiration og innovation i hotellets konferencefaciliteter – rammer, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og miljøet indbyder til refleksion og udvikling.  

Med en mødepakke på Munkebjerg får I et moderne konferencelokale med avanceret AV-udstyr, god forplejning, smuk natur og ekstraordinære mødefaciliteter som f.eks. gratis internet og parkering, flotte værelser, Lobbybar, wellnessområde, fitnessmaskiner, tennisbane og krolf.

Munkebjerg Hotel giver jer den fulde oplevelse, hvor der ikke mangler noget, så I kan fokusere på jeres formål med opholdet.

Download konferencebrochure

Rammerne skal være ekstraordinære

Det kræver rum og plads at søge inspiration eller tage store beslutninger, og det er vigtigt, at I kan yde jeres bedste og være skarpe, kreative, modige og fremsynede.
Vores konferencelokaler skaber de bedste rammer for jeres næste konference eller møde.

Munkebjerg Hotel tilbyder:

• Dagsmøder
• Heldagsmøder
• Døgnmøder
• Weekendkonferencer

Med et døgnmøde har I hele dagen i et af vores konferencerum, hvor I får fuld forplejning:
Morgen-/formiddagsbuffet
Stor frokostbuffet
Eftermiddagsbuffet og tre retters middag
Konferencen sluttes af med overnatning med morgenmad.

Med en weekendkonference har I et konferencerum enten fra fredag-lørdag, lørdag-søndag eller søndag-mandag:
Fuld forplejning den første dag, inkl. en dejlig overnatning
Formiddagsbuffet og to-go frokost på anden dagen.

Hvis I har brug for de perfekte rammer til et helt konferenceophold, så agerer vi gerne vært.
Store tanker kræver tid, og med et konferenceophold får I al den tid og plads I har brug for, for at træffe de næste store beslutninger.

Se konferencebrochure

Lotte Michaelis-Kjær

Thomas Hoffmann

Senior Key Account Manager +45 2137 6812 E-mail: business@munkebjerg.dk

Anita Barslund

Konferencekoordinator +45 7642 8522

Birgitte Vaaben

Hotelchef +45 7642 8523

Jane Larsson

Konferencekoordinator +45 7642 8520

Hvordan vil det føles for dig, hvis du kunne samle dine mødedeltagere og tilmeldinger til events, møder og konferencer i ét enkelt system?

Munkebjerg Hotel tilbyder ekstraordinære rammer og omgivelser til jer som virksomhed eller organisation.
Uanset om anledningen er konference, en strategidag eller et vigtigt møde, så er omgivelserne vigtige.

Kik her for at læse mere

Konference med overnatning

Efter en lang dag med konference eller møde, så er man fyldt op med indtryk og informationer, og både krop og hoved er trætte. Det kan også være at I kommer langvejs fra og har en lang køretur hjem efter dagen er omme.

Munkebjerg Hotel tilbyder selvfølgelig overnatning efter konference på en af vores 158 værelser. Her kan du reflektere over dagens input, og få en god nats søvn, så du er klar til næste dag.

Munkebjerg Hotel tilbyder også en attraktiv firmaaftale, hvor I som virksomhed indgår en aftale med Munkebjerg på businessovernatninger, hvor vi tilbyder en særaftale med ekstra fordele. Med en firmaaftale hos Munkebjerg Hotel får i altid en fast pris året rundt og mange af vores faciliteter stillet til rådighed. Det er jeres garanti for, at I altid kan få et dejligt værelse og føle jer hjemme, når I besøger Munkebjerg Hotel.

Uanset hvor I kommer fra i landet, så er Munkebjerg tilgængeligt som konference Jylland, med vores centrale placering nær vejle er der kun er 2 timers transport fra Aalborg og 2½ time fra København. Munkebjerg Hotel er et af Danmarks bedste møde- og konferencesteder. Vi er særligt udvalgt i Vejle som placering til konferencecenter Jylland. Dette skyldes placeringen kombineret med de konferencefaciliteter som vi stiller til rådighed, når jeres virksomhed vælger at afholde konferencer på Hotel Munkebjerg.

 

Leje af konferencelokale

Det er vigtigt, at alt fungerer under et møde, kursus eller en konference. Ved at lægge jeres begivenhed eksternt, har I alle muligheder for at gøre arrangementet til en god oplevelse for alle. Munkebjerg Hotel har de perfekte rammer til kursus, møde og konference i Jylland, og vi har rammerne og kompetencerne til at gøre jeres arrangement til noget særligt – hver gang.

Med et konference lokale får i alle de faciliteter I skal bruge for at skabe en succesfuld konference. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge konferencer, og vi ved derfor hvad vi laver.

Vil du høre mere om alle vores muligheder og hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed eller organisation? Så kontakt vores salgsteam og lad os få en snak om hvilke muligheder der ville være en god løsning for jeres virksomhed eller organisation.

Vi siger også STOR tak for 2020 - det fungerede rigtig godt i år - Kæmpe ros til alle på Munkebjerg. Specielt teknikerne skal roses i år for at være tilstede og yde professionel hjælp. Alt klappede som det skulle. Rigtig god weekend når I kommer dertil.
Techno Danmark
Kære jer alle på Munkebjerg, Et STORT tak herfra fra før start og helt til slut er vi blevet hjulpet igennem vores ekstraordinære kongres, hvor det, der ikke måtte ske, skete; Formanden var testet positiv for Corona og derfor måtte deltage via Teams, som jeres Ronni hjalp os kyndigt igennem. Det var en utrolig stor hjælp at vide, I stod klar … hele holdet, på intet tidspunkt måtte jeg ud og lede efter personale til at hjælpe os. Også en stor tak til Søren, jeres helt professionelle tjener, der virkelig kræsede og vartede os op tirsdag aften, der endte ud med en bestilling på et par flasker vin. Tak for nu … og forhåbentligt på gensyn
Centralforeningen af Stampersonel