Skip to main content

SMØRREBRØD

klassisk, frisksmurt smørrebrød

klassisk, frisksmurt
smørrebrød

STORT UDVALG AF KLASSISKE, FRISKSMURTE

stykker smørrebrød

Kl. 12:30
Sted: Panorama Restauranten
Vidste du, at ... Lige siden starten i 1967 har Munkebjerg Hotel haft eget bageri, konditori, slagteri og røgeri og kan derfor tilbyde dig og dine gæster hjemmelavet mad i højeste kvalitet.

Med respekt for et stykke kulinarisk danmarkshistorie anretter vores dygtige smørrebrødsjomfru et stort udvalg af de klassiske, frisksmurte stykker smørrebrød.

Forelsk dig fx i dyrlægens natmad med hjemmelavet leverpostej, saltkød og sky, smag Munkebjergs hjemmerøgede laks med æg, eller nyd kokkens udvalgte, lune smørrebrød – det kan fx være mørbrad med champignon a la creme og hjemmelavet bacon eller ribbenssteg med hjemmelavet rødkål. Smørrebrød varierer fra gang til gang.

BOOK BORD TIL SMØRREBRØD

BOOK HER

Smørrebrød serveres på udvalgte søndage kl. 12.30 – 14.00 og byder på det bedste fra vores smørrebrødsjomfru, der har lavet et væld af lækre, frisksmurte stykker smørrebrød, både kolde og lune. Det hele serveres som buffet – spis, hvad I kan!

Alle stykker smørrebrød er naturligvis med brød fra eget bageri, mens pålæg og fisk er fra vores eget slagteri og røgeri. Det er smørrebrød, når det er bedst.
Vil du forkæle dine smagsløg, er buffeten på Munkebjerg Hotel et oplagt valg, og her får du også udsigt over Vejle Fjord og den smukke Munkebjergskov.

Pris pr. person kr. 255,-
Halv pris for børn i alderen 3-11 år

Vi serverer smørrebrød på følgende søndage:

2024
25. februar | 17. marts | 26. maj | 18. august | 15. september | 6. oktober | 17. november

BOOK BORD TIL SMØRREBRØD
EVENTS

NYD OGSÅ VORES

Munkebjerg-kagebord

Uanset om du elsker de traditionelle kager eller er på jagt efter nye smagsoplevelser, må du ikke snyde dig selv for en søndag eftermiddag med delikate og velsmagende konditorkager. Du må gå til kagebordet lige så mange gange, du har lyst til.

SE MERE HER