Overnat på hotelværelse i charmerende omgivelser

Drømmer I om at komme væk fra hverdagen på et weekendophold? Søger I overnatning i forbindelse med en fest i Vejle? Eller kommer I forbi Vejle i forbindelse med arbejde, konference eller lignende?

Munkebjerg Hotel byder på de mest behagelige hotelværelser til enhver anledning og type af ophold. Værelserne har alt, hvad I skal bruge. Behagelige senge. Tv. Arbejdsbord. Naturligvis med gratis adgang til vores luksuriøse Fit & Relax-område og med morgenmadsbuffet inkluderet i prisen. Samtidig er selve hotellet beliggende i de absolut bedste omgivelser nær Vejle. Hotellet er nemlig placeret lige ned til fjorden og omgivet af skøn natur. Om I kommer blot for overnatningens skyld eller selve opholdet, så kommer I bestemt til at nyde hvert øjeblik.

Romantisk pakke

Det er dejligt at overraske og blive overrasket, og romantikken må ikke glemmes.
Ønsker du at gøre lidt ekstra for din bedre halvdel, så bestil en romantisk pakke til værelset.

I får en flaske Crémant d‘Alsace, serveret i vinkøler
4 stk. petitfours fra eget konditori
og en rød rose.
Pris kr. 350,-

Ønsker I morgenkåbe og slippers på værelset, kan det også lade sig gøre.
Pris kr. 100,- pr. person.

Bestilles i receptionen.

Et dejligt hotelværelse med gode faciliteter

Hotelværelser har I sikkert set en del af. Det der beskriver vores standardværelser allerbedst, er, at de er lyse og komfortable. Her får I et virkelig godt værelse for pengene. Det er et skønt værelse, hvor der kan slappes af eller arbejdes ved computeren. Uanset om I er af sted i forbindelse med arbejde/konference, kæresteophold eller ferie, så kommer I til at nyde jeres værelse. Slap af i de behagelige senge, mens I ser lidt tv. Nyd en tilkøbt romantisk pakke med champagne og petitfours. Eller arbejd løs ved det praktiske arbejdsbord. Værelset er indrettet til alverdens formål.

Skulle sulten eller tørsten melde sig? På Hotel Munkebjerg kan I naturligvis også bestille roomservice til jeres standardværelse – bare ring med klokken, så kommer vi. Vi har efterladt et roomservicekort på værelset, hvor I kan se alle de måltider, snacks og drikke, som I kan få leveret lige til værelset. Det er det perfekte valg efter en lang dag på konference, eller blot når I vil forkæle jer selv på jeres hyggelige weekendtur.

Med I jeres ophold får I naturligvis mere end blot værelset. I kan også nyde godt af hotellets mange gode faciliteter samt oplevelser i nærheden. På hotellet finder I blandt andet vores luksuriøse Fit & Relax område med wellness, spa, swimmingpool, sauna og fitness. I kan også nyde et godt måltid i en af hotellets flere restauranter eller få en godnatdrink i lobbybaren. Besøg Panorama Restauranten, og nyd både den lækre mad samt en exceptionel udsigt ud over Vejle Fjord og Munkebjerg skov. Her kan I sidde i mange timer og nyde hinandens selskab, inden I fortrækker jer til jeres dejlige værelse.

Tæt på Hotel Munkebjerg finder I flere spændende attraktioner. Er I til golf, kan I f.eks. booke jeres overnatninger som et golfophold, hvor I får inkluderet adgang til Vejle Golf Club. Eller hvad med lidt spil for sjov? Vores skønne hotel rummer også et stort og eksklusivt casino, hvor I kan tage chancen og se, om I kan komme afsted med overskud på kontoen.

Book en luksuriøs overnatning ved Vejle

Munkebjerg Hotel er det oplagte valg, når I søger komfortabel og luksuriøs overnatning nær Vejle. Vores hotel er beliggende i dejlige naturomgivelser og har lidt af hvert at byde på, når det kommer til afslapning og hyggelige stunder. Her kan I slappe af og nyde udsigten udover Vejle Fjord. Vores standardværelser er også oplagte, når I holder fest på Hotel Munkebjerg. Her kan jeres gæster med fordel slappe af efter en lang og hyggelig dag, aften og nat.

Luksus? Komfortabelt værelse? Naturskønne omgivelser? Munkebjerg Hotel har det hele. Book opholdet her på hjemmesiden eller kontakt os gerne, hvis I har behov for at vide mere. I kan booke vores standardværelse som en del af flere skønne opholdspakker.