Treetop suite med udsigt over Vejle Fjord

Er det tid til par-forkælelse, kan vi varmt anbefale vores tree top suite, hvor I får et ophold i smukke og luksuriøse omgivelser – og med en panoramaudsigt over Vejle Fjord. Hos Munkebjerg er værelset så skønt, at I end ikke behøver at forlade det for at få den forkælelse, I drømmer om. Både bad, sauna og roomservice er tilgængelig, og hvis I blot ønsker at bruge tiden på hinanden og blive på værelset, er der rig mulighed for det.

Vores tree top suite er indretning i en elegant og klassisk stil med luksuriøse møbler og flot dekoreret. Her vil I føle, at I er på et ophold af den bedste kvalitet. Det er vigtigt for os, at jeres ophold bliver fantastisk, og derfor tager vi gerne det ekstra skridt for at gøre jeres oplevelse så fuldendt som muligt.

Spis med udsigt til trætoppene

Vores restaurant sørger for den gastronomiske gourmetoplevelse, som I kan vælge at nyde på værelset eller i vores smukke Treetop Restaurant. I får serveret en aperitif som start, mens I kan følge med i kokkenes tilberedning i det integrede køkken, som ligger åbent ud til restauranten. Det er en oplevelse i sig selv at se, kokkene kokkerer, mens man nyder sin snack og forret. Ønsker du en bestemt vinmenu, hjælper vi dig gerne på vej, og hvis du har specifikke ønsker til din vin, skal du blot sige til. Vores restaurant lægger som resten af hotellet stor vægt på god kundeservice.

Nyd den gode udsigt og den gode mad, mens I slapper af i hinandens selskab. Vi lægger stor vægt på at kræse om vores gæster og på at levere den ekstraordinære oplevelse. Det får du både med den ekstraordinære udsigt, unikke stemning og luksuriøse gourmet. Alle tre ting på ét og samme sted.

Værelsesfaciliteter

• Toilet og badeværelse med badekar eller brusebad
• Elkedel, kaffe og te
• Fladskærms-TV med satellitkanaler
• Gratis toiletartikler og hårtørrer
• Minibar
• Morgenkåbe og slippers
• Siddekrog, sofa og skrivebord
• Strygejern og strygebræt
• Vækkeur og telefonvækning
• Værdiskab

På Munkebjerg Hotel tænker vi på din nattesøvn.
Derfor har vi et lille udvalg af hovedpuder, du kan låne under dit ophold. Henvend dig i receptionen, når du har fundet den pude, der passer dig bedst.
Alle puder kan også købes med hjem – ved henvendelse i receptionen.

Romantisk pakke

Det er dejligt at overraske og blive overrasket, og romantikken må ikke glemmes.
Ønsker du at gøre lidt ekstra for din bedre halvdel, så bestil en romantisk pakke til værelset.

I får:
En flaske Crémant d‘Alsace, serveret i vinkøler
4 stk. petitfours fra eget konditori
og en rød rose.
Pris kr. 350,-

Ønsker I morgenkåbe og slippers på værelset, kan det også lade sig gøre.
Pris kr. 100,- pr. person.

Bestilles i receptionen.

Tree top suite til dig, der vil op i højderne

Munkebjerg har en fantastisk beliggenhed ved Vejle, hvor vi er højt placerede med panoramaudsigt. Det har vi valgt at udnytte ved at indrette vores tree top suite med udsigt ud over Vejle. Her får du fornemmelsen af at være i trætoppene og under den åbne himmel. Derfor er vores tree top suite perfekt til dig, der gerne vil op i højderne - uanset om du skal på en romantisk weekend med din udkårne eller er på forretningsrejse og ønsker at have base et sted, hvor der er ro . Overnatter du på vores hotel under din forretningsrejse, er der også rig mulighed for at give dine forretningsforbindelser en ekstraordinær oplevelse med en forretningsmiddag i vores Treetop Restaurant.

Vælg vores tree top suite, hvis:
• Du trives godt i højere luftlag
• Du nyder en storslået udsigt
• Du gerne vil have et eksklusivt ophold i smukt indrettede omgivelser
• Du elsker, når oplevelsen er ekstraordinær
• Du godt ved, at et hotelværelse ikke bare er et hotelværelse

Man kan tage på hotel, og så kan man tage på hotel for at få en oplevelse. Det er klart den sidste version, vi definerer os med og lægger op til, at vores gæster skal tage med sig herfra.
Hos Munkebjerg får du ikke blot en overnatning. Du får et ophold i luksuriøse omgivelser med smukt indrettede værelser og en fantastisk udsigt. Sammen med vores servicemindede personale og unikke restauranter kan det nærmest ikke blive bedre.

Hvem besøger Munkebjerg?

Vores hoteldøre er åbne for dig, hvad end du kommer som forretningsrejsende eller som et par på romantisk weekend. Der er også mulighed for at gæste vores hotel i forbindelse med konferencer og andre forretningsaktiviteter. Derudover har vi også ofte besøg af golfinteressede. Vores nærmeste nabo er Vejle Golf Club, der er en af Danmarks smukkeste mesterskabsbaner i et område med stærkt kuperede skovhuller, kløfter samt let kuperet terræn.

Er du på udkig efter en familieferie, hvor I kan slentre rundt og udforske Vejle by og omegn, er Munkebjerg også et rigtig godt bud. Giv børnene en på opleveren med en overnatning i vores suiter oppe i trætoppene, så I sammen kan nyde udsigten ud over Vejle Fjord.

Har du hørt om vores pudebar?

Hos Munkebjerg kan du selv vælge, hvilken type pude du helst vil have til din nattesøvn – og hvor mange du gerne vil have. I vores pudebar har du mulighed for at se og prøve de forskellige, så du kan vælge dem ud, som du gerne vil have med på værelset. Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at købe puderne med hjem efterfølgende.

Og hvorfor har vi en pudebar? Det har vi, fordi vi ved, at en god pude – og den helt rigtige pude – betyder alt for en god nats søvn. Og hvad er et ophold uden en god nats søvn? Ikke det bedste ophold, i hvert fald!
Og da vi ønsker at give den bedste oplevelse, hører den bedste nattesøvn med.