Juniorsuite

Munkebjerg Hotel er beliggende i et særdeles naturskønt område med omkringliggende skov og den skønneste udsigt over Vejle Fjord. Vi råder over nogle særdeles luksuriøse, lyse og meget rummelige junior suiter på 3. sal. Den ene har direkte panoramaudsigt over Vejle Fjord, to balkoner og stort badeværelse med bruser og spa. Den anden har skrå udsigt til Vejle Fjord og Munkebjergskoven, et møde/spisebord samt et stort luksuriøst badeværelse.
Når du bestiller en junior suite, har du fri room service, morgenkåbe og slippers, wi-fi, radio, TV, minibar, værdiboks, buksepresse samt mulighed for at lave kaffe og the.
Der er ligeledes fri parkering og bagageopbevaring, hvis du har spurgt om det.

Uanset om det er i forhold til et arbejde, der skal udføres, eller det er et weekendophold, som du gerne vil have, så er det vigtigt, at du kan få en ordentlig nattesøvn. Her på Munkebjerg Hotel gør vi meget ud af, at vores gæster har det komfortabelt. Derfor har vi et lille udvalg af hovedpuder, så du kan prøve hvilken én, der passer bedst til dig. Henvend dig i receptionen, når du har fundet den pude, der passer dig bedst. Og faktisk kan du også købe den helt rigtige pude med hjem, hvis du bare henvender dig i receptionen.

Romantisk pakke

Det er dejligt at overraske og blive overrasket, og romantikken må ikke glemmes.
Ønsker du at gøre lidt ekstra for din bedre halvdel, så bestil en romantisk pakke til værelset.

I får:
En flaske Crémant d‘Alsace, serveret i vinkøler
4 stk. petitfours fra eget konditori
og en rød rose.
Pris kr. 350,-

Ønsker I morgenkåbe og slippers på værelset, kan det også lade sig gøre.
Pris kr. 100,- pr. person.

Bestilles i receptionen.

Når du booker værelse hos os, er der selvfølgelig hårtørrer samt nogle gratis toiletartikler på værelserne. Der forefindes endvidere elkedel, kaffe og the, så det er nemt lige at brygge en kop, når der er behov for det. Minibar, morgenkåbe og slippers fuldender hyggen, når du har brug for afslapning.
Og er du på en lidt travl forretningsrejse, er der også sørget for det fornødne. Vækkeur og telefonvækning, strygejern og strygebræt, skrivebord, siddekrog og sofa . . det hele står klar til at udfylde netop dine behov for enten arbejde eller afslapning.
Med vores roomservice kan du hurtigt og nemt lige få bragt mad og drikkevarer, så du kan arbejde eller nyde roen i stille og smukke omgivelser. Der forefindes også et fladskærms-TV med satellitforbindelse, så du kan følge med i nyheder, serier mm.