Skip to main content

Pinsebrunch

Hjemmelavede delikatesser til Munkebjergs Pinsebrunch

Smag på vores luksus pinsebrunch

Pinsebrunch for feinschmeckere

Pinsedag søndag den 19. maj 2024
Kl. 08.00-11.00
Sted: Panorama Restauranten

Oplev pinsens hygge med en eksklusiv pinsebrunch på Munkebjerg Hotel.
Velkommen til en pinseoplevelse ud over det sædvanlige på Munkebjerg Hotel! I denne særlige tid, hvor foråret er fuldt udsprunget, inviterer vi dig og dine nærmeste til at deltage i vores traditionelle og populære pinsebrunch.

Hjemmelavede delikatesser, der forkæler dine smagsløg.
Vores kokketeam har omhyggeligt udvalgt og tilberedt en række lækre, hjemmelavede delikatesser, der hylder pinsen.
Vores brunch tilbyder alt fra friskbagte brød fra eget bageri og lækkert pålæg og pølser fra egen slagter til sæsonens friske salater og et udvalg af oste.

En pinsebrunch, der fejrer foråret.
Vores pinsebrunch er kendt for sin popularitet, og pladserne fyldes hurtigt. Derfor anbefaler vi, at du reserverer din plads i god tid for at sikre dig en del af festlighederne.

Se vores pinsemenu.
For at give dig en forsmag på, hvad der venter, kan du se vores komplette pinsemenu herunder. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en festlig pinsebrunch på Munkebjerg Hotel – hvor tradition møder ekstraordinær forkælelse i forårets tegn.

Pris kr. 355,- pr. person
Børn kr. 195,- pr. barn (3-11 år)

Vidste du, at … Lige siden starten i 1967 har Munkebjerg Hotel haft eget bageri, konditori, slagteri og røgeri og kan derfor tilbyde dig og dine gæster hjemmelavet mad i højeste kvalitet.

BOOK BORD TIL PINSEBRUNCH
hjemmerøget spegepølse munkebjerg hotel

BRUNCHMENU

Brød
Surdejsstykker fra egen stenovn
Bagerens udvalg af morgenstykker
Hjemmebagt rugbrød

Pålæg og diverse specialiteter
Hjemmelavet marmelade, bihonning og chokoladecreme
Hjemmelavede specialiteter fra Munkebjergs slagter
Skiveost og udvalg af danske oste. Dertil syltede nødder og tørret frugt
Marineret sildefilet med kogte æg og karrysalat
Hjemmerøget laks med citronaioli og saltet agurk
Lun leverpostej med svampe og bacon
Oksecarpaccio med Vesterhavsost, rucola og pinjekerner

Det gode og det sunde
Yoghurt og skyr med bærkompot og hjemmelavet mysli
Overnight Oats med æble
Frisk, skåret frugt

Det gode og det obligatoriske
Røræg, bacon og brunchpølser
Blødkogte æg, bagte tomater og baked beans
Vores søde og dygtige kokkeelev laver friskbagte pandekager, omelet og spejlæg til jer i restauranten

Til den søde tand
Lav selv-belgiske vafler med ahornsirup
Pinsekage
Wienerbrød og croissanter
~
Friskbrygget kaffe, te, dansk mælk og udvalg af juice.

Pris kr. 355,- pr. person
Børn kr. 195,- pr. barn (3-12 år)

BOOK BORD TIL PINSEBRUNCH