PÅ MUNKEBJERG HOTEL GØR VI OS ALTID UMAGE

… for at skabe præcis de rammer, der er rigtige for jer.
Bøgeskoven i vores baghave får hverdagsrutinerne til at forsvinde og giver plads til refleksion og fordybelse. Vores overdådige buffet med charcuteri fra egen slagter og brød fra eget bageri lader batterierne op, når der er brug for ny energi, og vores eksklusive vinkælder giver den gode stemning frit løb.

Afbestillingsregler

Følgende afbestillingsregler er gældende for alle reservationer på Munkebjerg Hotel.
Ved bestilling mere end ét år før arrangementsdato kan hele arrangementet skriftligt annulleres eller nedskrives vederlagsfrit indtil 16 uger før.
Ved bestilling mindre end ét år før arrangementsdato kan hele arrangementet skriftligt annulleres eller nedskrives vederlagsfrit indtil 12 uger før.
Ved for sen reducering/annullering hæfter man for følgende af de forudbestilte afbestilte ydelser:

Mindre end 24 timer før start hæfter du for 100 %
Mellem 1 og 7 dage før start hæfter du for 95 %
Mellem 1 og 4 uger før start hæfter du for 75 %
Mellem 4 og 6 uger før start hæfter du for 50 %
Mellem 6 og 12 uger før start hæfter du for 15 %
Mellem 12 og 16 uger før start hæfter du for 5 %

Inden fremsendelse af faktura sikrer hotellet fradrag for eventuel udlejning til anden side.
For ydelser, der ikke kan afbestilles (fx underholdning), kan kræves fuld dækning.

KOM LIDT TÆTTERE PÅ HIMLEN

Meget er ændret siden det oprindelige Munkebjerg Badehotel, men takket være beliggenheden i den smukke natur og den personlige atmosfære står Munkebjerg stadig for en oplevelse, der er kendt i vide kredse langt ud over landets grænser. Munkebjerg Hotel byder i dag på faciliteter af højeste standard.

Besøg Treetop Restauranten

Hvordan bliver din konference en succes?

Vores erfarne konferencespecialister sætter en ære i at hjælpe dig med at forme et program, der gør din konference til en særlig oplevelse for deltagerne. På Munkebjerg Hotel er din konference altid i sikre og hjælpsomme hænder. Vi er et af Vejles bedste mødesteder og har 5-stjernede konferencefaciliteter.

Hvis du i din virksomhed er ansvarlig for booking af møder, konferencer, events og firmafester, så giver vi dig med vores udsendelse af nyhedsbrev yderst relevant og nyttig viden, som du kan bruge i din planlægning. Her klæder vi dig rigtigt på, så du kan føle dig tryg og velforberedt til din næste konference.

Tilmeld dig vores businessmailingliste herunder, og deltag samtidig i konkurrencen om lækre præmier fra vores tre hoteller, Munkebjerg Hotel, Hotel OPUS og Vejle Center Hotel. Vi udtrækker en vinder hver måned.

Tilmeld dig listen her!

Værelser og afstand til Munkebjerg

Er du i bil, kan du ankomme til hotellet inden for følgende tidspunkter:
• Aalborg 2 timer
• Aarhus 1 time
• Odense 1 time
• Billund Lufthavn 30 minutter
• København 2½ time

På hotellet har vi:
• 158 værelser
• Heraf 5 suiter og 29 Treetopværelser
• Pudebar med 6 lækre og forskellige pudetyper
• Komfortabel kontorarbejdsplads
• Gratis, hurtig og sikker wi-fi

Kontakt vores dygtige salgsafdeling, som er klar til at hjælpe

Lotte Michaelis-Kjær

Thomas Hoffmann

Key Account Manager +45 2137 6812 E-mail: th@munkebjerg.dk

Lise Lissau Thomsen

Intern salgskoordinator +45 3132 2608 E-mail: llt@munkebjerg.dk
Følte mig i gode hænder, lige fra det personlige besøg, via fremvisning af lokaler, gennemgang af menu til selve afholdelsen af arrangementet. Yderst professionelt med menneskeligt udtryk og mange smil.
Jan Kaspersen
Vi siger også STOR tak for 2020 - det fungerede rigtig godt i år - Kæmpe ros til alle på Munkebjerg. Specielt teknikerne skal roses i år for at være tilstede og yde professionel hjælp. Alt klappede som det skulle. Rigtig god weekend når I kommer dertil.
Techno Danmark
Tusind tak for et flot og veltilrettelagt arrangement hos jer fredag den 6. december 2019. Dejlige, afslappende omgivelser og gode værelser, lækker mad og vin, gode lokaler, perfekt betjening – rigtig høj kvalitet. Vi er meget tilfredse. Rigtig god dag til jer alle. Med venlig hilsen Løvbjerg Ejendomme A/S Adm. direktør
Palle Jensen

Riedel-glassmagning

Når I afholder konference eller kursus på Munkebjerg Hotel er det i forbindelse dermed, muligt at booke en Riedel-glassmagning. Arrangementet kan afholdes alle dage indtil kl. 17.00,
men skal dog forudbestilles og I skal minimum være 10 deltagere.

Den gode smagsoplevelse starter ved det rette glas. Prøv Riedel-glassmagning og bliv overbevidst.
Vi serverer 4 forskellige vine i 4 forskellige glas.

Glassmagningen afholdes i vores fine vinkælder eller i en af vores mange sale med udsigt, som ligger i forlængelse af Panorama Restauranten. Kontakt os gerne i dag så vi kan booke en spændende glassmagning til jer.