Skip to main content

MENU & VINE

fantastiske madoplevelser for enhver smag

DET BEDSTE TIL DIG

fantastiske madoplevelser

Det handler også om at få en fantastisk madoplevelse når du er gæst her på hotellet  – og det kan du med sikkerhed få på en af vores restauranter.

Når du kigger nærmere på vores forskellige menukort, vil du hurtigt opdage, at vores 3 restauranter har noget for enhver smag.
Det er også en af grundene til, at vores trofaste gæster bliver ved med at besøge os. Herunder kan du se vores forskellige Munkebjerg menuer og roomservicekort.

Velbekomme!

Sommermenukort
A la carte menu
Frokostmenu
Lobbybar menu
Treetop menu
A la carte Jackpot Restauranten
Børnemenu

ROOMSERVICE

lidt ekstra luksus

Ønsker du at nyde maden på dit værelse? Ingen problem! Munkebjerg Hotel går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvor du vælger at spise. Leder du efter en lækker snack sent om aftenen, er vores hotel room service kun et opkald væk.

Med en room service menu, der afspejler det bedste fra vores restauranter, garanterer vi, at du får en madoplevelse ud over det sædvanlige. Når du tænker på et hotel med room service af højeste kvalitet, tænk Munkebjerg Hotel.

Forkæl dig selv med lidt ekstra luksus, nyd maden og den gode vin i fred og ro på værelset, på balkonen eller måske i sengen. Vælg mellem en række kolde og varme internationale snacks og lette måltider. Herunder kan du se, hvad vi tilbyder at servere, lige til døren, under dit ophold hos os.

SE ROOMSERVICEKORT

VIN

se vores udvalg

På Munkebjerg Hotel har vi altid haft en passion for vin. Vores engagement for at levere de bedste vine til vores gæster er tydeligt, når man ser på den omhyggelige opbygning af vores imponerende vinkælder.

Vores rødder i vinens verden dykker dybt ned i 1985, hvor vores vinkælder blev født med en start på 400 forskellige aftapninger. Fra den spæde begyndelse er vi nu stolte værter for en samling på over 650 håndplukkede vine. En rejse på over tre årtier har ikke kun tilføjet kvantitet, men også kvalitet og diversitet til vores sortiment. Det er netop denne diversitet, der gør vores samling særlig. Du kan finde vine fra det samme slot men to aftapninger vil aldrig dele samme årgang.

Blandt vores 650 aftapninger vil du finde en imponerende samling af 200 hvidvine. Resten? En lækker palette af rødvine, der vil tilfredsstille enhver rødvinelskers smagsløg.

Vi inviterer dig til at tage en tur ned i vores vinkælder, ikke kun for at beundre vores samling, men også for at opleve den ægte atmosfære af vinens verden.

SE VINKORT