En smagsoplevelse i verdensklasse

I vores Treetop Restaurant kan du få en unik madoplevelse. Du kan følge med i tilberedningen af menuen i det integrerede køkken, hvor kokkene kreerer gastronomiske sæsonmenuer.
En middag i Treetop starter altid med en velsmagende aperitif og snacks.

Treetop Restauranten har et moderne og internationalt køkken, der har en stor forkærlighed for fisk og skaldyr. Treetop Restauranten er en eksklusiv restaurant, hvor hele køkkenteamet er med til at skabe madkunst i verdensklasse.En gastronomisk himmelflugt

Der findes mange restauranter i Vejle. Men når man leder efter en gourmetrestaurant, kommer man ikke uden om Treetop Restauranten på Munkebjerg. Treetop Restauranten eksperimenterer med råvarer og bruger dem i nye sammenhænge, der giver dig overraskende smagsoplevelser.
En gourmetrestaurant, som er en af de restauranter i Danmark, der aldrig går på kompromis med hverken ingredienser i retterne eller den fantastiske servicering af hver enkelt gæst.

Uforglemmelige madoplevelser

Det handler ikke kun om at skabe uforglemmelige madoplevelser. Når en ret bliver udtænkt, tænker kokken også vinen ind i den samlede smagsoplevelse. Treetop Restauranten har, som navnet antyder, en utroligt smuk udsigt over trætoppene. Der er noget helt særligt ved at være så højt oppe, især i Danmark, som er kendt for at være et meget fladt land.

Vi kan ikke prale med at have flotte bjerglandskaber, men naturen ved Vejle Fjord giver associationer i den retning. Kommer du fra Vejle, kan du også opleve en af de få danske veje med hårnålesving. På vejen op til restauranten har du en pragtfuld udsigt til Vejle Fjord. Restauranten er en del af Munkebjerg Hotel, som er placeret inde i Munkebjergskoven. Fra restauranten kan du også se og nyde udsigten over Vejle Fjord.

Når du skal have god mad i Vejle og omegn, så er en gourmetrestaurant som Treetop et rigtig godt valg. Af restauranter i Vejle er det den med den bedste, helt unikke og fantastiske beliggenhed. Den er højt placeret lige midt i skoven, og det er en restaurant ud over det sædvanlige. Vejles gourmet oplever du på Treetop Restauranten, der desuden er en af de restauranter, der har den mest udsøgte og velassorterede vinkælder, så selv den største feinschmecker inden for vin kan finde det helt rigtige på vores vinmenukort.

Dette er et sted, hvor vi lægger stor vægt på at kræse om vores gæster, så de får en helt unik oplevelse både med gourmetoplevelser og med servicering. Det største grundlag for at skabe gode forretningsaftaler er over en god middag i smukke omgivelser.

Smuk udsigt over trætoppene

Der er noget helt særligt ved at være så højt oppe, især i Danmark, som er kendt for at være et meget fladt land. Vi kan ikke prale med at have flotte bjerglandskaber, men naturen ved Vejle Fjord giver associationer i den retning.

Kommer du fra Vejle, kan du også opleve en af de få danske veje med hårnålesving. På vejen op til restauranten har du en pragtfuld udsigt til Vejle Fjord.

Restauranten er en del af Munkebjerg Hotel, som er placeret inde i Munkebjergskoven. Fra restauranten kan du også se Vejle Fjord.

Se Treetop website

Følg med i tilberedning af menuen

I vores eksklusive gourmetrestaurant handler det meget om kærlighed til gode råvarer, smag og kreativitet.
Vi ønsker at pirre alle dine sanser for at skabe en unik helhedsoplevelse.
Vi tror på, at madkunstens magi opstår, når overraskelser kombineres med noget velkendt.
Vi kombinerer de enestående smage fra hele verden med forskellige smagsmæssige udtryk og har fokus på de små detaljer i hver enkelt ret.

Som gæst bliver du helt sikkert overrasket over den måde, vores kokke sammensætter maden på. Samtidig tænker vi også drikkevarerne ind i menuen, så mad og vin komplementerer hinanden.

En middag i Treetop starter altid i vinkælderen med en velsmagende aperitif og snacks.

Giv et gavekort til Treetop

Events på Treetop

Overvejer du måske at invitere din nærmeste familie til en udsøgt middag, når du fylder rundt næste gang, i stedet for at holde en kæmpe fest? Og kigger du efter nogle restaurants Vejle, der kunne være emner til en lille luksus fest for dem, som står dig nærmest?
Munkebjerg Treetop, den bedste restaurant vejle, kunne være det perfekte valg til at forkæle dine specielt udvalgte gæster og give dem en oplevelse, de aldrig glemmer.

Du kan også overveje at invitere gæster til vores udsøgte kaviaraften. Kaviar er en luksuriøs og delikat spise. Til kaviaraften har vi sammensat en helt speciel menu med tilhørende vine, som vil blive præsenteret til hver ret. Det bliver en eksklusiv og hyggelig aften i dejlige omgivelser. Desuden afholder vi en eksklusiv vinaften, hvor der bliver serveret mange spændende vine med tilhørende gourmetmiddag.

Vi afholder også en aften, som vi kalder “Kokkens År”. Det er en aften, hvor vi serverer kokkens yndlingsretter udvalgt fra årets menukort.
En gourmetrestaurant der vækker glæde, minder og gode smagsoplevelser for både dig og dem, som du vil invitere.
Vi ses på Treetop Vejle. Vi holder åbent onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Voksne
1
Børn
0