En gastronomisk himmelflugt

I 1984 udvides Munkebjerg Hotel med en ekstra etage – Treetop etagen, der består af 21 store, elegante indrettede værelser og 2 suiter à 98 m2, med egen sauna. I 1985 udvider vi Treetop konceptet med Treetop restauranten, en eksklusiv, elegant gourmetrestaurant med plads til, dengang, 52 gæster.

Køkkenet er åbent og integreret i selve restauranten og Treetop restauranten har egen køkkenchef og sit eget menukort, som er inspireret af finere madkunst.
Siden 1985 er det sket meget og Treetop restauranten har været bygget op på ny pga. en omfattende brand på Munkebjerg Hotel i 2012. Men den elegante stil, det eksklusive look og de banebrydende menuer, der inddrager alle sanser –  findes stadig – og om ikke andet, så muligvis i deres bedste form nogensinde.

Treetops køkken er lyst, let og dynamisk. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser – fornyr, udfordrer og beriger. Køkkenet tager udgangspunkt i at fremhæve det vidunderlige i vores lokale råvarer, og hvad resten af verden har at byde på. Treetop Restauranten er en eksklusiv restaurant, hvor hele køkkenteamet er med til at skabe madkunst i verdensklasse.

En middag i Treetop starter altid med en velsmagende aperitif og snacks.

Vi eksperimenterer med råvarer og bruger dem i nye sammenhænge, der giver dig overraskende smagsoplevelser. Vi går aldrig på kompromis med hverken ingredienser i retterne eller servicering af hver enkelt gæst.

Velbekomme og velkommen i Treetop Restauranten.