En smagsoplevelse i verdensklasse

I vores Treetop Restaurant kan du få en unik madoplevelse. Du kan følge med i tilberedningen af menuen i det integrerede køkken, hvor kokkene kreerer gastronomiske sæsonmenuer. En middag i Treetop starter altid i vores fantastiske smukke vinkælder med en velsmagende aperitif og snacks.

Treetop Restauranten har, som navnet antyder, en utrolig smuk udsigt over trætoppene.

Der er noget helt særligt ved at være så højt oppe, især i Danmark, som er kendt for at være et meget fladt land. Vi kan ikke prale med at have flotte bjerglandskaber, men naturen ved Vejle Fjord giver associationer i den retning.

Kommer du fra Vejle, kan du også opleve en af de få danske veje med hårnålesving. På vejen op til restauranten har du en pragtfuld udsigt til Vejle Fjord.

Restauranten er en del af Munkebjerg Hotel, som er placeret inde i Munkebjergskoven. Fra restauranten kan du også se Vejle Fjord.

Se Treetop website

Du kan følge med i tilberedningen af menuen i det integrerede køkken, hvor kokkene kreerer gastronomiske sæsonmenuer.

I vores eksklusive gourmetrestaurant handler det meget om kærlighed til gode råvarer, smag og kreativitet.
Vi ønsker at pirre alle dine sanser for at skabe en unik helhedsoplevelse.
Vi tror på, at madkunstens magi opstår, når overraskelser kombineres med noget velkendt.
Vi kombinerer de enestående smage fra hele verden med forskellige smagsmæssige udtryk, og har fokus på de små detaljer i hver enkelt ret.

Som gæst bliver du helt sikkert overrasket over den måde, vores kokke sammensætter maden på. Samtidig tænker vi også drikkevarerne ind i menuen, så mad og vin komplementerer hinanden.

En middag i Treetop starter altid i vinkælderen med en velsmagende aperitif og snacks.

Giv et gavekort til Treetop

En unik helhedsoplevelse

I Treetop Restauranten fokuserer vi på synergien mellem mad og vin. Vinoplevelsen i restauranten får mere opmærksomhed end tidligere. Det handler altså ikke kun om at skabe uforglemmelige madoplevelser. Når en ret bliver udtænkt, tænker kokken vinen ind i den samlede smagsoplevelse.

Munkebjerg Hotel har en fantastisk vinkælder, som Treetop Restauranten naturligvis benytter. Alle middage starter med en aperitif og snacks i vinkælderen.

Voksne
1
Børn
0