Skip to main content

TREETOP RESTAURANTEN

EN GASTRONOMISK

himmelflugt

Treetops køkken er lyst, let og dynamisk. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser – fornyr, udfordrer og beriger. Køkkenet tager udgangspunkt i at fremhæve det vidunderlige i vores lokale råvarer, og hvad resten af verden har at byde på. Treetop Restauranten er en eksklusiv restaurant, hvor hele køkkenteamet er med til at skabe madkunst i verdensklasse.

Smag på “Indblik” eller “Helheden” hvortil der kan købes vinmenu eller juicemenu med hjemmelavede juicer.

En middag i Treetop starter altid i vinkælderen med en velsmagende aperitif og gourmetsnacks.

Vi eksperimenterer med råvarer og bruger dem i nye sammenhænge, der giver dig overraskende smagsoplevelser. Vi går aldrig på kompromis med hverken ingredienser i retterne eller servicering af hver enkelt gæst.

I Treetop tror vi på ærlighed – i vores mad, i vores forhold til gæsterne og i vores forpligtelse over for miljøet. Vores mission er at skabe en spiseoplevelse, hvor gæster kan føle og smage dedikationen i hver eneste bid, fra de friskeste lokale råvarer til den endelige præsentation på tallerkenen.

Velbekomme og velkommen i Treetop Restauranten.

BOOK BORDLÆS MERE OM TREETOP

UFORGLEMMELIGE

madoplevelser

I vores eksklusive gourmetrestaurant handler det om kærlighed til gode råvarer, smag og kreativitet. Vi ønsker at pirre alle dine sanser for at skabe en unik helhedsoplevelse. Vi tror på, at madkunstens magi opstår, når overraskelser kombineres med det velkendte. Vi kombinerer de enestående smage fra hele verden med forskellige smagsmæssige udtryk og har fokus på de små detaljer i hver enkelt ret.

sej asparges sortpeber caviar skozonerødder

Det handler ikke kun om at skabe uforglemmelige madoplevelser. Når en ret bliver udtænkt, tænker kokken også vinen ind i den samlede smagsoplevelse.

Treetop Restauranten er desuden en af de restauranter, der har den mest udsøgte og velassorterede vinkælder, så selv den største feinschmecker inden for vin kan finde det helt rigtige på vinkortet.

BOOK BORDSE HELHEDEN

SMUK UDSIGT

over trætoppene

Af restauranter i Vejle er Treetop den med den bedste og mest unikke beliggenhed. Den er højt placeret lige midt i skoven, og det er en restaurant ud over det sædvanlige.

Treetop Restauranten har, som navnet antyder, en utroligt smuk udsigt over trætoppene. Der er noget helt særligt ved at være så højt oppe. Kommer du fra Vejle, kan du opleve en af de få danske veje med hårnålesving og på vejen op til restauranten har du en pragtfuld udsigt til Vejle Fjord.

Køkkenet er åbent og integreret i selve restauranten og Treetop restauranten har egen køkkenchef og sit eget menukort, som er inspireret af finere madkunst.

Som gæst bliver du helt sikkert overrasket over den måde, vores kokke sammensætter maden på. Samtidig tænker vi også drikkevarerne ind i menuen, så mad og vin komplementerer hinanden.

BESØG TREETOP RESTAURANTEN

MADKUNST

i verdensklasse

Gourmetophold

Besøg vinkælderen på Munkebjerg

Treetop menuer