En smagsoplevelse i verdensklasse

I vores Treetop Restaurant kan du få en unik madoplevelse. Du kan følge med i tilberedningen af menuen i det integrerede køkken, hvor kokkene kreerer gastronomiske sæsonmenuer. En middag i Treetop starter altid i vores fantastiske smukke vinkælder med en velsmagende aperitif og snacks.

Smuk udsigt over trætoppene

Der er noget helt særligt ved at være så højt oppe, især i Danmark, som er kendt for at være et meget fladt land. Vi kan ikke prale med at have flotte bjerglandskaber, men naturen ved Vejle Fjord giver associationer i den retning.

Kommer du fra Vejle, kan du også opleve en af de få danske veje med hårnålesving. På vejen op til restauranten har du en pragtfuld udsigt til Vejle Fjord.

Restauranten er en del af Munkebjerg Hotel, som er placeret inde i Munkebjergskoven. Fra restauranten kan du også se Vejle Fjord.

Se Treetop website

Følg med i tilberedningen af menuen

I vores eksklusive gourmetrestaurant handler det meget om kærlighed til gode råvarer, smag og kreativitet.
Vi ønsker at pirre alle dine sanser for at skabe en unik helhedsoplevelse.
Vi tror på, at madkunstens magi opstår, når overraskelser kombineres med noget velkendt.
Vi kombinerer de enestående smage fra hele verden med forskellige smagsmæssige udtryk, og har fokus på de små detaljer i hver enkelt ret.

Som gæst bliver du helt sikkert overrasket over den måde, vores kokke sammensætter maden på. Samtidig tænker vi også drikkevarerne ind i menuen, så mad og vin komplementerer hinanden.

En middag i Treetop starter altid i vinkælderen med en velsmagende aperitif og snacks.

Giv et gavekort til Treetop

En unik helhedsoplevelse

Køkkenet i Treetop Restauranten er et moderne, dansk køkken med stor forkærlighed for fisk og skaldyr. Hele køkkenteamet er med til at skabe madkunst i verdensklasse.
Treetop Restauranten har smagen og det uventede som omdrejningspunkt og er placeret i hjertet af Munkebjerg Hotel.

Vi eksperimenterer med råvarer og tænker dem ind i nye sammenhænge, så det både overrasker og giver mening – og frem for alt smager. Og ét er sikkert:
Vi går aldrig på kompromis med hverken ingredienserne i retterne eller serviceringen af den enkelte gæst.


Voksne
1
Børn
0