En gastronomisk himmelflugt

I 1984 udvides Munkebjerg Hotel med en ekstra etage – Treetop etagen, der består af 21 store, elegante indrettede værelser og 2 suiter à 98 m2, med egen sauna. I 1985 udvider vi Treetop konceptet med Treetop restauranten, en eksklusiv, elegant gourmetrestaurant med plads til, dengang, 52 gæster. Køkkenet er åbent og integreret i selve restauranten og Treetop restauranten har egen køkkenchef og sit eget menukort, som er inspireret af den nye franske madkunst.

Siden 1985 er det sket meget og Treetop restauranten har været bygget op på ny pga. en omfattende brand på Munkebjerg Hotel i 2012. Men den elegante stil, det eksklusive look og de banebrydende menuer, der inddrager alle sanser –  findes stadig – og om ikke andet, så muligvis i deres bedste form nogensinde.

Treetops køkken er lyst, let og dynamisk. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser – fornyr, udfordrer og beriger. Køkkenet tager udgangspunkt i at fremhæve det vidunderlige i vores lokale råvarer, og hvad resten af verden har at byde på. Treetop Restauranten er en eksklusiv restaurant, hvor hele køkkenteamet er med til at skabe madkunst i verdensklasse.

En middag i Treetop starter altid med en velsmagende aperitif og snacks og du kan følge med i tilberedningen af menuen i det integrerede køkken, hvor kokkene kreerer gastronomiske sæsonmenuer.

Vi eksperimenterer med råvarer og bruger dem i nye sammenhænge, der giver dig overraskende smagsoplevelser. Vi går aldrig på kompromis med hverken ingredienser i retterne eller servicering af hver enkelt gæst.

Velbekomme og velkommen i Treetop Restauranten.

Smuk udsigt over trætoppene

Der er noget helt særligt ved at være så højt oppe, især i Danmark, som er kendt for at være et meget fladt land. Vi kan ikke prale med at have flotte bjerglandskaber, men naturen ved Vejle Fjord giver associationer i den retning.

Kommer du fra Vejle, kan du også opleve en af de få danske veje med hårnålesving. På vejen op til restauranten har du en pragtfuld udsigt til Vejle Fjord.

Restauranten er en del af Munkebjerg Hotel, som er placeret inde i Munkebjergskoven. Fra restauranten kan du også se Vejle Fjord.

Se Treetop website

Følg med i tilberedning af menuen

I vores eksklusive gourmetrestaurant handler det meget om kærlighed til gode råvarer, smag og kreativitet.
Vi ønsker at pirre alle dine sanser for at skabe en unik helhedsoplevelse.
Vi tror på, at madkunstens magi opstår, når overraskelser kombineres med noget velkendt.
Vi kombinerer de enestående smage fra hele verden med forskellige smagsmæssige udtryk og har fokus på de små detaljer i hver enkelt ret.

Som gæst bliver du helt sikkert overrasket over den måde, vores kokke sammensætter maden på. Samtidig tænker vi også drikkevarerne ind i menuen, så mad og vin komplementerer hinanden.

En middag i Treetop starter altid i vinkælderen med en velsmagende aperitif og snacks.

Giv et gavekort til Treetop