Dejlige madoplevelser

Smagen af kvalitet

Alt laves fra bunden

Fiskefilet af friskfanget fisk, laks fra eget røgeri og pølser fra eget slagteri.
Munkebjerg Hotel er et af de få danske hoteller, der har eget bageri, konditori, slagteri, charcuteri, røgeri og blomsterbinderi.

’Selvtilberedt er veltilberedt’ er filosofien i vores køkken. Vores medarbejdere ved alt om smag og sanseindtryk og søger at skabe unikke smagsoplevelser, som du sent vil glemme.

Vi går efter den raffinerede smag, og at maden præsenterer sig flot.
Oplev et anderledes madunivers på Munkebjerg Hotel – her går alt op i en højere enhed.

Smørrebrød

På Munkebjerg Hotel er smørrebrød noget ud over det sædvanlige. Med respekt for et stykke kulinarisk danmarkshistorie anretter vores dygtige smørrebrødsjomfru et stort udvalg af de klassiske, frisksmurte stykker smørrebrød.

Forelsk dig i dyrlægens natmad med hjemmelavet leverpostej, saltkød og sky, smag Munkebjergs hjemmerøgede laks med æg, eller nyd kokkens udvalgte, lune smørrebrød – det kan fx være mørbrad med champignon a la creme eller ribbenssteg med hjemmelavet rødkål.

Det er smørrebrød, når det er bedst.

Se mere her

Voksne
1
Børn
0