Skip to main content

BRYLLUPSFEST

vi gør jeres drøm til virkelighed

vi gør jeres drøm
til virkelighed

HOLD BRYLLUP I

smukke omgivelser

Hvis man står på Munkebjerg Hotels terrasse og kigger ud over Vejle Fjord på en smuk sommerdag, kan man godt forstå, at mere end 70 gomme og brude om året vælger at holde deres store dag i disse storslåede rammer. Skulle I få fornøjelsen af at holde jeres bryllup på Munkebjerg Hotel, så kan I måske være så heldige at rende ind i Jan, der er overtjener på Munkebjerg Hotel. Vi har allerede hjulpet mange par og har stor erfaring med at omsætte idéer til et perfekt og personligt bryllup. Vi har flotte lokaler med udsigt til skov og fjord. Vores medarbejdere er professionelle, kreative og imødekommende i både konditori, blomsterbinderi, køkken og restaurant.

SE VORES BRYLLUPSBROCHUREHENT SELSKABSBROCHURE
Brud af brownie med chokolademousse karamel og is

ALT DU SKAL BRUGE

vi guider dig

Personlig bryllupsplanlægning

Praktisk information

Selskabslokaler

Overnatning

Polterabend på Casino Munkebjerg

Personlig bryllupsplanlægning

Praktisk information

Selskabslokaler

Overnatning

BRYLLUPSPLANLÆGNING

DEN STØRSTE DAG

i jeres liv

Når dagen endelig er kommet, er det vores fineste opgave at lede slagets gang og sikre, at alt forløber, som det skal, så I som brudepar kan nyde dagen. ”Det allervigtigste på dagen er, at I nyder festen og har det sjovt med jeres gæster – Alt andet skal vi nok ordne.

Hvis I spørger Jan, så er det en ubetinget fornøjelse at se de mange glade mennesker feste på sådan en speciel dag.

Der er dog ikke mange øjeblikke, hvor Jan kan stoppe og nyde begivenhederne, når et bryllup først er skudt i gang. Han skal hele tiden være på tæerne. ”Der kan hurtig opstå en akut situation, hvor vi skal handle hurtigt.

Vi har haft bryllupper nede på vores terrasse, hvor de skulle vies. 10 minutter inden kommer der en stor regnbyge, så måtte vi handle hurtigt og flytte det hele indendørs på et kvarter. Vi gør meget ud af at være fleksible.”

SE BRYLLUPSBROCHUREN
BRYLLUPSPLANLÆGNING

EN MAND & 500

bryllupper

Når Jan ikke er at finde i restauranten, så står han for at planlægge nogle af de mange bryllupper, der hvert år afholdes. En proces, hvor intet er overladt til tilfældighederne: “Første skrift i processen er, at brudeparret besøger os, hvor jeg viser demr undt og fortæller om de forskellige muligheder. Efter de har booket, så kommer de til endnu et møde, hvor vi går det hele igennem fra start til slut – menuer, blomster, vin, bordopstillinger, alt,” forklarer den erfarne tjerner. Som et godt, gammelt ordsprog lyder, så findes djævlen i detaljen – i sådan en situation er Jan således ikke noget dårligt kort at have på hånden. Med så mange år i bagagen, ved ham, hvor skoen trykker: “Der er mange ting, som brudeparret ikke har fået tænkt på, hvor jeg naturligvis er behjælpelig,” forsikrer han.

KONTAKT OS I DAG

HØR, HVORDAN VI

opfylder jeres drømme

Udfyld venligst nedenstående formular eller kontakt os her, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

  bryllupskage
  PRAKTISK INFORMATION

  VI GØR JERES BRYLLUPSDRØMME

  til virkelighed

  • Vi sørger altid for at skabe sammenhæng mellem bordopdækning og dekoration. I samarbejde med jer vælges farver og sæsonens blomster, så det præcist matcher jeres stil og jeres bryllup.
  • Vi pynter selvfølgelig altid med friske blomster, og vi går højt op i at sørge for, at alt går op i en højere enhed. I kan altid regne med, at opstillingerne gør indtryk, og at de skaber rammen for en fest med al den storslåethed og stil, der nu skal til på jeres helt specielle dag.
  • Ekspertbryllupsplanlægning. På Munkebjerg Hotel får I en personlig kontakt, som hjælper jer med at huske alle detaljerne. Vi har erfaren personale, der specialiserer sig i bryllupsplanlægning. De kan hjælpe med at arrangere alt fra ceremonien til receptionen og sørge for, at jeres bryllup bliver en problemfri begivenhed
  • Lokalerne vælges ud fra jeres ønsker. Det afhænger af antallet af gæster, og hvilken stemning I ønsker at opnå, så både I og jeres gæster vil huske jeres fest som noget helt specielt mange år frem.
  • Naturskøn beliggenhed. Munkebjerg Hotel ligger i smukke omgivelser tæt på skov og med udsigt over Vejle Fjord. Denne naturskønhed skaber en romantisk atmosfære og giver en fantastisk kulisse til jeres bryllup.
  HENT BRYLLUPSBROCHURE
  SELSKABSLOKALER

  VÆLG DET RETTE

  selskabslokale

  HENT SELSKABSBROCHURE

  Lad os guide jer igennem de mange valg, så I får den bedste start på jeres store dag. Vi anbefaler at, I booker tid til en rundvisning på hotellet, så vi kan vise jer alle mulighederne.

  Vi har flere lokaler at vælge imellem – alt efter hvor mange gæster I bliver på dagen. Bagerst i selskabsbrochuren kan I se en beskrivelse af de forskellige festlokaler, kombinationer af bordopdækning og kapacitet.

  • Fjordsalen
   I fjordsalen afholdes de fleste bryllupper. Her er panoramaudsigt til Vejle Fjord, fast dansegulv og plads til 130 gæster.
  • Munkebjergsalen
   Er velegnet til den helt store fest. Her er plads til 280 gæster, hæve/sænkescene og et stort dansegulv.
  • Salonerne
   Alle saloner har panoramaudsigt til Vejle fjord og munkebjergskoven samt udgang til østvendt terrasse. Med plads til max 80 gæster – alt efter hvilken salon der vælges.
  • Treetop lokalerne
   Ligger på første sal, midt i trætoppene. Med en skøn udsigt til Munkebjergskoven og Vejle Fjord. Her er plads til max 40 gæster.

  Fjordsalen

  Munkebjergsalen

  Salon 1

  Havestuen

  SMAG PÅ

  Munkebjerg

  Vinmenu

  Vi udvælger passende vinmenu til din fest i tæt samarbejde med jeres ønsker og præferencer. Vinene vil være nøje afstemt til jeres bryllupsmenu.

  LÆS MEREVINKÆLDEREN PÅ MUNKEBJERG

  Bryllupskagen

  Vi hjælper meget gerne med bryllupskagen. Vi ved, hvor vigtig den er. Bryllupskagen kreeres af vores egen konditor med de smage og den pynt, I ønsker. Munkebjergs konditor tilbyder tre forskellige bryllupskager, som I kan læse om i vores bryllupsbrochure.

  Fra kr. 115,- pr. kuvert

  KONTAKT OS
  OVERNATNING

  BRYLLUPSNATTEN PÅ

  Munkebjerg

  Treetop Suite

  Brudesuite

  PLANLÆG JERES BRYLLUP

  i god tid

  At planlægge et bryllup er en stor og udfordrende opgave. Det er en af livets vigtigste begivenheder, og da de færreste har prøvet at arrangere et bryllup før, kan man måske nemt miste overblikket. Derfor er det en god idé at lave en huskeliste til brylluppet.

  Vi giver jer her vores bud på den ultimative tjekliste, så I kan være sikre på, at alt er på plads til jeres store dag.
  Husk, at bryllupsplanlægningen skal være hyggelig og sjov!

  SE TJEKLISTEN HER

  HOS OS FÅR I ALTID

  en personlig kontakt

  På Munkebjerg Hotel får I en personlig kontakt, som hjælper jer med at huske alle detaljerne. Lokalerne skal vælge ud fra jeres ønsker. Det afhænger af antallet af gæster, og hvilken stemning I ønsker at opnå, så både I og jeres gæster vil huske jeres fest som noget helt specielt mange år frem.

  Det siges, at ens bryllupsdag er en af de største dage i ens liv, hvilket naturligvis stiller store krav til faciliteterne på Munkebjerg Hotel.

  Vi er dog ikke et sekund i tvivl om, at både omgivelserne og faciliteterne er en værdig ramme til store begivenheder som et bryllup:

  “Vi må sige, at vi har en fantastisk god udsagt over Vejle Fjord”.

  Mange vælger at bruge terrassen, hvis vejret er til det, for at få udsigten med. Mange af vores gæster får også taget deres billeder herude, fordi omgivelserne er så spektakulære.

  De bruger terrassen, skoven og vinkælderen, hvor mange kan få taget nogle lidt mere anderledes billeder, end man som regel ser. Ikke alene skal omgivelserne og faciliteterne leve op til brudeparrets forventninger, det skal vores ansatte her på hotellet naturligvis også: “Vores oplevelse er, at gæsterne føler, de er i trygge hænder, når de er her”.

  Det er en tillidssag. Det er jeres store dag, så I skal også have tillid til, at vi gør det ordentligt.

  KONTAKT OS

  Birgitte Vaaben

  Jane Larsson

  Konferencekoordinator
  +45 7642 8520
  E-mail: konference@munkebjerg.dk

  Anita Barslund

  Konferencekoordinator
  +45 7642 8522
  E-mail: konference@munkebjerg.dk

  Michael Ogungbade

  Restaurantchef
  +45 7642 8519 +45 5458 3044

  Henning Kohl

  Køkkenchef
  +45 5455 6707