Nyd jeres livs fest

Vi har allerede hjulpet mange par og har stor erfaring med at omsætte idéer til et perfekt og personligt bryllup. Vi har flotte lokaler med udsigt til skov og fjord. Vores medarbejdere er professionelle, kreative og imødekommende i både konditori, blomsterbinderi, køkken og restaurant.
Husk, at 2020 er året med de mange specielle datoer, hvor kærligheden måske kunne få lidt ekstra opmærksomhed.

Særlige datoer i 2020

2/2 20 | 6/6 20 | 8/8 20 | 10/10 20 | 12/12 20
Vi har stadig ledige festlokaler til jeres store dag.

Hvad I ønsker, skal I få

Planlæg jeres bryllup i god tid

At planlægge et bryllup er en stor og udfordrende opgave. Det er en af livets vigtigste begivenheder, og da de færreste har prøvet at arrangere et bryllup før, kan man måske nemt miste overblikket. Derfor er det en god idé at lave en huskeliste til brylluppet.

Vi giver jer her vores bud på den ultimative tjekliste, så I kan være sikre på, at alt er på plads til jeres store dag.
Husk, at bryllupsplanlægningen skal være hyggelig og sjov!

Se tjeklisten her!

Hos os får I altid en personlig kontakt

Birgitte Vaaben

Hotelchef +45 7642 8523 E-mail: bv@munkebjerg.dk

Jane Larsson

Konferencekoordinator +45 7642 8520 E-mail: jal@munkebjerg.dk

Hør, hvordan vi opfylder jeres drømme

Overnatning og polterabend

Kære Hotel Munkebjerg Tusind tak for en kanon nytårsaften det var det bedste af det bedste. Mad og betjening helt i top, og dejlig at i tager til efterretning hvad vi skrev sidste år i kunne gøre bedre. Musik under kaffe, super med Kirsten Siggård og dejligt at I har gjort underholdning under maden lidt mere festlig med bl.a. Pernille Schrøder, super flot. Simpelthen et super flot arrangement. Så derfor har vi tilmeldt os igen til næste år.
Jytte Hansen
Elsker bare at komme hos jer. Som om man lige dykker ned i en tidslomme af ro og velvære.
Susanne Jensen
Tusind tak for et helt fantastisk ophold og skønne rammer. På alle niveauer har vi fået en helt enestående oplevelse, og specielt jeres evne til at få alt til at klappe. Personalets indsats fortjener særlig ros – alle gjorde en ekstraordinær indsats for at vi fik en mindeværdig weekend. Forplejningen var super godt. Kæmpe ros og taknemmelighed herfra! Det gjorde I s.. godt!!! Behrend Behrendsen Direktør og indehaver home Esbjerg
Behrend Behrendsen
Voksne
1
Børn
0