Nyd jeres livs fest

Vi har allerede hjulpet mange par og har stor erfaring med at omsætte idéer til et perfekt og personligt bryllup. Vi har flotte lokaler med udsigt til skov og fjord. Vores medarbejdere er professionelle, kreative og imødekommende i både konditori, blomsterbinderi, køkken og restaurant.

Hvad I ønsker, skal I få

Planlæg jeres bryllup i god tid

At planlægge et bryllup er en stor og udfordrende opgave. Det er en af livets vigtigste begivenheder, og da de færreste har prøvet at arrangere et bryllup før, kan man måske nemt miste overblikket. Derfor er det en god idé at lave en huskeliste til brylluppet.

Vi giver jer her vores bud på den ultimative tjekliste, så I kan være sikre på, at alt er på plads til jeres store dag.
Husk, at bryllupsplanlægningen skal være hyggelig og sjov!

Se tjeklisten her!

Hos os får I altid en personlig kontakt

Birgitte Vaaben

Hotelchef +45 7642 8523 E-mail: bv@munkebjerg.dk

Jane Larsson

Konferencekoordinator +45 7642 8520 E-mail: jal@munkebjerg.dk

Hør, hvordan vi opfylder jeres drømme

Overnatning og polterabend

Elsker bare at komme hos jer. Som om man lige dykker ned i en tidslomme af ro og velvære.
Susanne Jensen
Følte mig i gode hænder, lige fra det personlige besøg, via fremvisning af lokaler, gennemgang af menu til selve afholdelsen af arrangementet. Yderst professionelt med menneskeligt udtryk og mange smil.
Jan Kaspersen
Kære Hotel Munkebjerg Tusind tak for en kanon nytårsaften det var det bedste af det bedste. Mad og betjening helt i top, og dejlig at i tager til efterretning hvad vi skrev sidste år i kunne gøre bedre. Musik under kaffe, super med Kirsten Siggård og dejligt at I har gjort underholdning under maden lidt mere festlig med bl.a. Pernille Schrøder, super flot. Simpelthen et super flot arrangement. Så derfor har vi tilmeldt os igen til næste år.
Jytte Hansen