Hold bryllup i smukke omgivelser

Hvis man står på Munkebjerg Hotels terrasse og kigger ud over Vejle Fjord på en smuk sommerdag, kan man godt forstå, at mere end 70 gomme og brude om året vælger at holde deres store dag i disse storslåede rammer.

Skulle I få fornøjelsen af at holde jeres bryllup på Munkebjerg Hotel, så kan I måske være så heldige at rende ind i Jan, der er overtjener på Munkebjerg Hotel.

Vi har allerede hjulpet mange par og har stor erfaring med at omsætte idéer til et perfekt og personligt bryllup. Vi har flotte lokaler med udsigt til skov og fjord. Vores medarbejdere er professionelle, kreative og imødekommende i både konditori, blomsterbinderi, køkken og restaurant.

Den største dag i jeres liv

Når dagen endelig er kommet, er det vores fineste opgave at lede slagets gang og sikre, at alt forløber, som det skal, så I som brudepar kan nyde dagen. ”Det allervigtigste på dagen er, at I nyder festen og har det sjovt med jeres gæster.

Alt andet skal vi nok ordne.

Hvis I spørger Jan, så er det en ubetinget fornøjelse at se de mange glade mennesker feste på sådan en speciel dag.

Der er dog ikke mange øjeblikke, hvor Jan kan stoppe og nyde begivenhederne, når et bryllup først er skudt i gang.
Han skal hele tiden være på tæerne. ”Der kan hurtig opstå en akut situation, hvor vi skal handle hurtigt.

Vi har haft bryllupper nede på vores terrasse, hvor de skulle vies. 10 minutter inden kommer der en stor regnbyge, så måtte vi handle hurtigt og flytte det hele indendørs på et kvarter.
Vi gør meget ud af at være fleksible.” 

Vælg det rette selskabslokale

Lad os guide jer igennem de mange valg, så I får den bedste start på jeres store dag. Vi anbefaler at, I booker tid til en rundvisning på hotellet, så vi kan vise jer alle mulighederne.

Vi har flere lokaler at vælge imellem – alt efter hvor mange gæster I bliver på dagen.
Bagerst i selskabsbrochuren kan I se en beskrivelse af de forskellige festlokaler, kombinationer af bordopdækning og kapacitet.

Fjordsalen
I fjordsalen afholdes de fleste bryllupper. Her er panoramaudsigt til Vejle Fjord, fast dansegulv og plads til 130 gæster.

Munkebjergsalen
Er velegnet til den helt store fest. Her er plads til 280 gæster, hæve/sænkescene og et stort dansegulv.

Salonerne
Alle saloner har panoramaudsigt til Vejle fjord og munkebjergskoven samt udgang til østvendt terrasse. Med plads til max 80 gæster – alt efter hvilken salon der vælges.

Treetop lokalerne
Ligger på første sal, midt i trætoppene. Med en skøn udsigt til Munkebjergskoven og Vejle Fjord. Her er plads til max 40 gæster.

Se selskabsbrochure

Fjordsalen

Munkebjergsalen

Salon 1

Treetop Restauranten

Bryllupskagen

Vi hjælper meget gerne med bryllupskagen. Vi ved, hvor vigtig den er.
Bryllupskagen kreeres af vores egen konditor med de smage og den pynt, I ønsker.
Fra kr. 85,- pr. kuvert

I er i trygge hænder, når I afholder bryllup på Munkebjerg

På Munkebjerg Hotel får I en personlig kontakt, som hjælper jer med at huske alle detaljerne. Lokalerne skal vælges ud fra jeres ønsker. Det afhænger af antallet af gæster, og hvilken stemning I ønsker at opnå, så både I og jeres gæster vil huske jeres fest som noget helt specielt mange år frem.

Det siges, at ens bryllupsdag er en af de største dage i ens liv, hvilket naturligvis stiller store krav til faciliteterne på Munkebjerg Hotel.

Vi er dog ikke et sekund i tvivl om, at både omgivelserne og faciliteterne er en værdig ramme til store begivenheder som et bryllup:

”Vi må sige, at vi har en fantastisk god udsigt over Vejle Fjord.
Mange vælger at bruge terrassen, hvis vejret er til det, for at få udsigten med. Mange af vores gæster får også taget deres billeder herude, fordi omgivelserne er så spektakulære.

De bruger terrassen, skoven og vinkælderen, hvor man kan få taget nogle lidt mere anderledes billeder, end man som regel ser.” Ikke alene skal omgivelserne og faciliteterne leve op til brudeparrets forventninger, det skal vores ansatte her på hotellet naturligvis også: ”vores oplevelse er, at gæsterne føler, de er i trygge hænder, når de er her.

Det er en tillidssag. Det er jeres store dag, så I skal også have tillid til, at vi gør det ordentligt.

Planlæg jeres bryllup i god tid

At planlægge et bryllup er en stor og udfordrende opgave. Det er en af livets vigtigste begivenheder, og da de færreste har prøvet at arrangere et bryllup før, kan man måske nemt miste overblikket. Derfor er det en god idé at lave en huskeliste til brylluppet.

Vi giver jer her vores bud på den ultimative tjekliste, så I kan være sikre på, at alt er på plads til jeres store dag.
Husk, at bryllupsplanlægningen skal være hyggelig og sjov!

Se tjeklisten her!

Hos os får I altid en personlig kontakt

Birgitte Vaaben

Hotelchef +45 7642 8523

Jane Larsson

Konferencekoordinator +45 7642 8520

Anita Barslund

Konferencekoordinator +45 7642 8522

Michael Ogungbade

Henning Kohl

Køkkenchef +45 5455 6707

Hør, hvordan vi opfylder jeres drømme

Hold polterabend på Casino Munkebjerg

”Kære alle. Jeg er lige blevet ringet op af Jan  – adm. direktør i Danske Andelskassers Bank, og han vil gerne rette en stor tak til os for en helt fantastisk julefrokost i fredags, det var klart den bedste julefrokost på Munkebjerg i rækken”
Jan
Tusind tak for et helt fantastisk ophold og skønne rammer. På alle niveauer har vi fået en helt enestående oplevelse, og specielt jeres evne til at få alt til at klappe. Personalets indsats fortjener særlig ros – alle gjorde en ekstraordinær indsats for at vi fik en mindeværdig weekend. Forplejningen var super godt. Kæmpe ros og taknemmelighed herfra! Det gjorde I s.. godt!!! Behrend Behrendsen Direktør og indehaver home Esbjerg
Behrend
Jeg vil gerne sige tak for et perfekt arrangement. Vi blev rigtigt forkælet og takker mange gange for opgradering af værelser. Det er ikke første gang vi besøger Jer og bestemt ikke sidste og vi roser Jer til højre og venstre. Af hjertet tak. Med venlig hilsen Henrik Pedersen Indehaver  
Henrik Pedersen