Skip to main content

FEST & SELSKAB

nyd øjeblikket med dine gæster

DE PERFEKTE RAMMER

til jeres fest

Her er ingen genveje. Heller ikke i de små ting. Hver dag arbejder vi med dedikation og nærvær for at levere kvalitet og service. Det betyder, at du som gæst ikke behøver at sætte spørgsmålstegn ved, om kvaliteten er i orden. Du ved, du kan læne dig tilbage, være tryg og nyde øjeblikket samme med dine gæster.

SE VORES SELSKABSBROCHURE

Bryllupsfest

Din fest

Firmafest

Konfirmationsfest

UDTALELSER

fra gæster

”Kære alle. Jeg er lige blevet ringet op af Jan – adm. direktør i Danske Andelskassers Bank, og han vil gerne rette en stor tak til os for en helt fantastisk julefrokost i fredags, det var klart den bedste julefrokost på Munkebjerg i rækken”

- Jan

"Tusind tak for et helt fantastisk ophold og skønne rammer. På alle niveauer har vi fået en helt enestående oplevelse, og specielt jeres evne til at få alt til at klappe. Personalets indsats fortjener særlig ros – alle gjorde en ekstraordinær indsats for at vi fik en mindeværdig weekend. Forplejningen var super godt. Kæmpe ros og taknemmelighed herfra! Det gjorde I s.. godt!!!"

- Behrend Behrendsen, Direktør og indehaver Home Esbjerg

"Jeg vil gerne sige tak for et perfekt arrangement. Vi blev rigtigt forkælet og takker mange gange for opgradering af værelser. Det er ikke første gang vi besøger Jer og bestemt ikke sidste og vi roser Jer til højre og venstre. Af hjertet tak."

- Henrik Pedersen