Livet skal være en fest

Vælger du at holde din fest på Munkebjerg Hotel, vil vi gøre alt for, at du og dine gæster får en dejlig fest. Vi dækker bordene med pænt service og smukke borddekorationer i overensstemmelse med dine ønsker.
Det betyder meget, at bordene ser flotte ud, når gæsterne træder ind i festlokalet. Det er med til at skabe en god feststemning.
Vores dygtige kokke vil tilberede vidunderlig mad, som I sent vil glemme.

Efter middagen er I velkommen til at nyde en drink, eller hvad I måtte ønske, i vores Lobbybar. Uanset selskabets størrelse og festtype kan vi lave et skræddersyet program til jer.

Munkebjergs festlokaler

Hos os handler det ikke om at være først med alt det nye, men om at gøre det, vi gør, godt.
Kompromisløst godt.

Vi er stolte af at kunne tilbyde førsteklasses service og faciliteter, hvad enten du ønsker en overnatning, en gourmetoplevelse, en tur på kasino, eller om du planlægger din næste konference eller fest, og vi vil strække os langt i vores bestræbelser på at imødekomme netop dit unikke ønske eller behov.

Klik på slideren herunder, og se de mange muligheder.

Treetop. Alle Treetoplokaler ligger på første sal med udsigt til Munkebjergskoven og Vejle Fjord.

Treetop

Salonen. Alle saloner har panoramaudsigt til Vejle Fjord og Munkebjergskoven samt udgang til østvendt terrasse.

Salonen

Panorama Restauranten. Her er plads til op mod 190 spisende gæster ved runde borde. Panoramaudsigt til Vejle Fjord samt adgang til østvendt terrasse.

Panorama Restauranten. Her er plads til op mod 190 spisende gæster ved runde borde. Panoramaudsigt til Vejle Fjord samt adgang til østvendt terrasse.

Panorama Restaurant

Fjordsalen. Panoramaudsigt til Vejle Fjord og Munkebjergskoven. Lokalet anvendes ofte til brylluper. Der er udgang til østvendt terrasse.

Fjordsalen

Munkebjergsalen. Er velegnet til den helt store fest. I Munkebjergsalen er der hæve-/sænkescene og stort fast dansegulv.

Vinkælderen på Munkebjerg. Kan bruges til små intime arrangementer. Temperaturen er altid 17 grader. Her er plads til ca. 30 gæster.

Vinkælderen

Terrassen mod Vejle Fjord. I godt vejr er terrassen med sin storslåede udsigt et velegnet sted at servere velkomstdrink for sine gæster.

Terrassen med den skønneste udsigt mod Vejle Fjord.

Send os dine ønsker

Birgitte Vaaben

Hotelchef +45 7642 8523

Jane Larsson

Konferencekoordinator +45 7642 8520

Anita Barslund

Konferencekoordinator +45 7642 8522