Velkommen til skøn wellness
på Munkebjerg

På Munkebjerg Hotel finder du et hyggeligt og indbydende Lounge og pool-område med wellness, swimmingpool, boblebade, dampbad og sauna.
Under et ophold på Munkebjerg Hotel kan du nyde godt af hotellets mange faciliteter. Besøger du hotellet i forbindelse med fx en konference, kan du, hvis du har tid tilovers, frit benytte en lang række faciliteter både indenfor og udenfor.

Lounge og Poolafdelingen er til fri afbenyttelse, når du bor på Munkebjerg Hotel.
Afdelingen er åben alle dage til kl. 22.00.

Afdelingen er åben alle dage fra kl. 06.00-22.00.
Fra kl. 11.00-16.30 er der KUN åbent for voksne (16+).
Kl. 06.00-11.00 og 16.30-22.00 er der åbent for alle.

Der er adgang til Fitnessmaskinerne hver dag kl. 04.00 - 24.00. Du finder fitnessafdelingen i underetagen ved Treetop Restauranten.
~

Rigtig god fornøjelse og velkommen i wellnessområdet.

SELVFORKÆLELSE

Lounge og Poolafdelingen lægger op til både nydelse og afslapning.
Har du behov for at holde formen og være aktiv, kan du vælge at brænde nogle kalorier af i vores fitness-afdeling. Men har du derimod behov for afslapning eller afstresning efter en lang dag med kursus eller møder, kan du vælge at tilbringe tid i vores wellness-afdeling. Her kan du lade op igen i rolige omgivelser.

Lad tankerne flyde eller sæt dem på stand by et stykke tid. Er du på besøg i løbet af vinterhalvåret, kan det være, du trænger til at blive varmet op igen. Du kan vælge at tage et boblebad og/eller benytte vores sauna.
Områdets lange åbningstid gør det nemt at finde et eller flere tidspunkter i løbet af dagen, hvor det passer at kigge forbi.

Vi tilbyder selvforkælelse for enhver smag i vores hyggelige afdeling i Munkebjerg Lounge og Pool. Du kan fx tage et spabad, dampbad, svømme en tur i swimmingpoolen eller benytte en af vores fitnessmaskiner, som du finder i underetagen ved Treetop Restauranten.

Det er helt nye fitnessmaskiner med den nyeste teknologi, med mulighed for tilgå internettet via styrepanelet på maskinerne.
I fitnessområdet finder du trainers, løbebånd, cykler og diverse vægte.
Vær opmærksom på, at området er selvbetjent og ikke ligger i forlængelse af wellnessafdelingen.