Dit kagehjerte smelter

Tag med på en forførende og magisk rejse i konditorkagernes verden, når Munkebjerg Hotel inviterer til kagebord. Vores konditor har tryllet i konditoriet og skabt et overdådigt kagebord, hvor du får mulighed for at smage et stort udvalg af lækre og velsmagende konditorkreationer med udsigten over fjorden som en malerisk kulisse.

Kagebordet frister med friskbagte boller, hjemmebagt kringle, årstidens tærter, lagkager, tørkager, gåsebryst og naturligvis Munkebjerg Hotels legendariske othellolagkage.
Dit kagehjerte smelter med garanti, og du må gå til kagebordet lige så mange gange, du har lyst til.

12. januar | 26. januar | 23. februar | 8. marts |
10. maj  | 7. juni

Serveres i Panorama Restauranten fra kl. 13.30-16.00

Munkebjerg Hotels kagebord byder på alt det bedste fra vores konditori, og alle vores kager er naturligvis hjemmelavede fra bunden med gode og solide råvarer. Kagerne nyder du i hotellets Panorama Restaurant, og lækkerierne fra det storslåede kagebord spiller flot sammen med den fabelagtige udsigt over Munkebjergskoven og fjord.

Kagebordet byder på det bedste fra vores konditor

Friskbagte boller
Hjemmebagt kringle
Årstidens tærter
Lagkager
Tørkager
Gåsebryst
Vores legendariske othellolagkage

Pris pr. person kr. 165,-
Halv pris for børn i alderen 3-12 år

Vidste du, at ...
Lige siden starten i 1967 har Munkebjerg Hotel haft eget bageri, konditori, slagteri og røgeri og kan derfor tilbyde dig og dine gæster hjemmelavet mad i højeste kvalitet.