Start drømmen i dag

Vi tror på, at drømme bliver bedre af, at vi deler dem med hinanden. Vi opnår dem hurtigere, når vi har sagt dem højt.
Vi glædes mere over at opnå dem, når vi kan dele glæden med andre.

Læn dig tilbage, og drøm på Munkebjerg Hotel.

Vi glæder os meget til at byde både alle nuværende gæster, men også alle de gæster, vi ikke har kunnet se i lang tid, velkommen tilbage til vores dejlige hotel.

Ring gerne til os for booking af værelse eller ved yderligere spørgsmål – vi er altid klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at opfylde dine drømme.
Velkommen på Munkebjerg Hotel.

 

Et hotel med stor historisk baggrund

Når du træder ind i lobbyen på Munkebjerg Hotel, har du mere end 125 års historie under fødderne. Her bliver du mødt af en atmosfære, der emmer af moderne nostalgi. Du befinder dig midt i en fusion mellem det klassiske stilrene og det afslappede hjemlige udtryk, som Lobbybarens cafémiljø imødekommer.

Læs mere om os

Oplev herligheden

SMAG PÅ MUNKEBJERG

Lad dig forkæle med Wine Hour

Når du booker et ophold direkte hos Munkebjerg Hotel, enten ved telefonbooking eller via vores hjemmeside, så forkæler vi dig med et glas velsmagende vin.

Vinen serveres og nydes i Lobbybaren eller i vores stemningsfulde vinkælder som optakt til din middag.
Vælg mellem et glas kølig hvidvin eller et glas dejlig rødvin hver dag til Wine Hour mellem klokken 15 og 17.Få din Wine Hour voucher i receptionen, ved ankomst.

God modtagelse. Hyggelige omgivelser og meget fint juleudsmykket. Dejlig mad og dejligt spa-område og sauna. Fine værelser og alt i alt en god oplevelse i meget smukke omgivelser.
Bodil Mark
Som at komme hjem. Altid så dejlig en afslappet atmosfære med skønt personale, super forplejning, smukke omgivelser. Elsker Treetop værelse nr. 344 og ikke mindst jeres hovedpuder og roomservice.
Joy Vestenfeldt
Kære Hotel Munkebjerg Tusind tak for en kanon nytårsaften det var det bedste af det bedste. Mad og betjening helt i top, og dejlig at i tager til efterretning hvad vi skrev sidste år i kunne gøre bedre. Musik under kaffe, super med Kirsten Siggård og dejligt at I har gjort underholdning under maden lidt mere festlig med bl.a. Pernille Schrøder, super flot. Simpelthen et super flot arrangement. Så derfor har vi tilmeldt os igen til næste år.
Jytte Hansen