Hjemmelavede delikatesser fra egen slagter og konditor
Stort udvalg af lækre, hjemmelavede påskeretter
Påskesøndag den 20. april 2025
Kl. 12.00-14.00
Sted: Panorama Restauranten
Oplev påskens magi med en hjemmelavet frokostbuffet på Munkebjerg Hotel
Velkommen til en påskeoplevelse udover det sædvanlige på Munkebjerg Hotel! På denne særlige tid af året, hvor foråret begynder at spire, inviterer vi dig og dine kære til at deltage i vores traditionelle og meget populære påskefrokost. Vores påskebuffet er ikke kun en kulinarisk fest, men også en fejring af fornyelse og samvær.
Hjemmelavede specialiteter, der forkæler dine sanser
Vores kokketeam, ledet af passionerede og erfarne kokke, har omhyggeligt udvalgt og tilberedt en række hjemmelavede specialiteter, der afspejler påskens mangfoldighed. Vores buffet tilbyder alt fra friskbagte brød og lækre pålæg til sæsonens frisk frugt og eksklusive påskeretter.
En påskebuffet, der fejrer traditionerne
Vi forstår vigtigheden af tradition i påskefejringen, og derfor har vi inkluderet en række klassiske retter, som vi håber vil vække minder og skabe nye.
Reservér din plads til en uforglemmelig påskebrunch
Vores påskebuffet er kendt for sin popularitet, og pladserne fyldes hurtigt. Vi anbefaler derfor, at du reserverer din plads i god tid.
Se vores påskemenu
For at give dig en forsmag på, hvad der venter, kan du se vores komplette påskemenu herunder.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en festlig påskefrokost på Munkebjerg Hotel – hvor tradition møder ekstraordinær forkælelse.
Pris kr. 525,- pr. person
Børn kr. 265,- pr. barn (3-11 år)
Vidste du, at … Lige siden starten i 1967 har Munkebjerg Hotel haft eget bageri, konditori, slagteri og røgeri og kan derfor tilbyde dig og dine gæster hjemmelavet mad i højeste kvalitet.
PÅSKEMENU
Forretter
- Sildebuffet med forskellige salater
- Håndpillede rejer med rørt mayonnaise
- Pil selv-rejer
- Salat med båndpasta og skaldyr
- Smilende æg med asparges og hvidvinscreme med lakserogn
- Stenbiderrogn med pocheret æg og rucolasalat
- Couscoussalat
- Tunroulade
- Hjemmerøget laks med dildrøræg
- Hjemmegravet laks med sennepsdressing
- Varmrøget laksevariation med honninglimecreme
- Torskesalat med dildcreme
- Fisketerrine med sauce verte
- Røget ål med æggestand og purløg
- Lun, indbagt kuller med spinat
- Fiskefrikadeller med remoulade og citron
- Basilikumbagt helleflynder
menuen fortsætter …
Charcuteri & varme retter
Charcuteri fra egen slagter
- Mozzarella og olivenmix
- Carpaccio af oksefilet
- Salat af parmaskinke, figner og parmesanchips
- Fjerkræroulade med nøddedressing
- Hjemmelavet hønsesalat med bacon
- Paté med portvinssky og cumberlandsauce
- Hjemmerøget rullepølse med rygeostcreme
- Slagterens rullesteg med svesker og cornichoner
Varme retter
- Paneret rødspættefilet med citron og remoulade
- Velhængt oksefilet med bearnaisesauce
- Flødebagte kartofler
- Gønsagstærter
- Skidenæg
- Kalvefrikassé med årstidens friske grønsager
- Farseret poulardbryst
- Sprængt, rødvinsglaseret and med frossen flødepeberrod
- Frikadeller
- Helstegt skinke med sprød svær og rødkål
- Helstegt lammekølle med hvidløg og persille
- Sprøde tarteletter med høns i asparges
- Tomatsalat og brocolisalat
- Hjemmebagt brød fra eget bageri
menuen fortsætter …
Desserter
- Udvalg af Danske gårdoste
- Gedegouda med trøffel
- Små ostevandbakkelser
- Is Surprise (indbagt is)
- Udvalg af dessertspecialiteter fra eget konditori
- Påskekage
- Frisk frugt
For alle ovenstående menuer.
Forretter, charcuteri, varme retter og desserter
Pris pr. person kr. 525,-
Pris pr. barn kr. 265,- (3-11 år)