Intime rammer i hjemlige omgivelser
Lobbybaren er ikke en bar i klassisk forstand. Hos os nyder gæsterne deres kaffe, vin eller cocktails i ro og mag i vores loungeområde.
Lobbybaren er hotellets hyggehjørne. Vi gør meget ud af, at rammerne er både stilfulde og afslappede. At du kan lande, slappe af og samtidig føle dig hjemme, selvom du er på farten.
Her kan du sidde og være beskæftiget, uden at være alene. Du kan både spise og arbejde – en kombination, som rigtig mange af vores forretningsrejsende benytter sig af. Og er du på weekendophold, er det også her, vi serverer eftermiddagskaffe med dertilhørende sødt fra vores konditori.
I Lobbybaren kan du læne dig tilbage og slappe af. Vi prioriterer hygge og velvære med ild i pejsen og dæmpet belysning. Vi imødekommer vores gæster og taler med dem om stort og småt. På den måde er vi meget jordnære og hjemlige i vores tilgang til gæsterne. Dog aldrig på bekostning af vores professionalisme.

Åbningstider
Søndag – torsdag til kl. 23.30
Fredag – lørdag til kl. 01.30
Efter køkkenets lukketid er der altid mulighed for at bestille uspecificeret smørrebrød indtil kl. 04.00.
Mikael Mammen er hjernen bag indretningen Munkebjergs Lobbybar.
Her kan du slappe af og føle dig godt tilpas – måske lige så godt, som hvis du var derhjemme.
Vi har ofte ild i pejsen, der er altid musik i højtalerne og stemningen i Lobbybaren er bare noget ganske særligt.

Lad dig forkæle med Wine Hour
- Vælg mellem et glas kølig hvidvin eller et glas dejlig rødvin hver dag til Wine Hour mellem klokken 15 og 17.
- Få din Wine Hour-voucher i receptionen ved ankomst
Et besøg i “vinbaren” er en oplagt start på en god middag i hotellets restauranter eller i Lobbybaren.
Du kan begynde med et lækkert glas vin til Wine Hour og fortsætte med at nyde en lækker menu.
Det vil være en perfekt start og en fantastisk afrunding på din oplevelse.
Besøg vinkælderen
Har du interesse for vin eller er du bare nysgerrig, så finder du vores vinkælder i forlængelse af lobbybaren – den er bestemt et besøg værd.
Her kan du nyde synet af over 650 vinaftapninger fra mange årgange og fra forskellige egne af verden.

Cocktailopskrift

Gin Hass
4 cl Gin
2 cl Mangosirup
1 cl Limejuice
Top med lemonsodavand
Serveres i et highball glas fyldt med isterninger.
Mix det hele sammen med en lang ske og dekorer med en skive lime.

Old Fashioned
6 cl bourbon
0,5 cl sukkersirup
2 Dråber angostura
Gnid indersiden af en appelsinskal rundt på glassets kant.
Server i et lowball glas med 3-4 isterninger og rør rundt.