Madkunst i verdensklasse

Oplev glæden ved et gourmetophold i særklasse, når vi på Munkebjerg Hotel inviterer dig til et helt unikt ophold. Under opholdet vil vi byde dig indenfor i vores Treetop-univers, hvor kun det bedste er godt nok. Overnatningen er på et af vores lækre Treetop-værelser.

Tag på et gourmetophold, og oplev gourmetmad i verdensklasse med visuelt indbydende mad, der smager himmelsk, og fantastiske vine, der er tænkt ind i den samlede smagsoplevelse.
Få alle dine sanser stimuleret igennem hver eneste ret.

Ønsker du i stedet at bestille 8 retter menuen eller "Helheden" til dit ophold er det naturligvis også muligt.

6 retter

Champagne & Appetizers

Tomater – Löjrom – Dashi
Helleflynder – Ribs – Olivenolie
Rødbede – Brisler – Jordnødder
Vagtel – Bælgfrugter – Fennikel
Lime – Calvados – Sichuanpeber
Macadamia – Mørke bær – Hvid chokolade

Vinmenu
Sammensætning af vine fra vores velassorterede Treetop-vinkælder.
Prisen er inkl. et glas af hver vin.
kr. 695,-

Opgraderet vinmenu kr. 1.395,-
Kaffe med 3 x sødt kr. 90,-

8 retter

Champagne & Appetizers

Tomater – Löjrom – Dashi
Helleflynder – Ribs – Olivenolie
Hummer – Bouillon – Jordbæreddike
Rødbede – Brisler – Jordnødder
Vagtel – Bælgfrugter – Fennikel
Taleggio – Gouda – Rabarbersirup
Lime – Calvados – Sichuanpeber
Macadamia – Mørke bær – Hvid chokolade

Pris for tilkøb af 8 retter til jeres Gourmetophold:
Kr. 500,- pr. person

Vinmenu
Sammensætning af vine fra vores velassorterede Treetop vinkælder.
Prisen er inkl. et glas af hver vin.
kr. 895,-

Opgraderet vinmenu kr. 1.695
Kaffe med 3 x sødt kr. 90,-

Helheden

Champagne & Appetizers

Læn dig tilbage og lad os forkæle dig med en overdådig tasting-menu bestående af ca. 20 serveringer, der alle pirrer og udfordrer sanserne.
Matchende vinmenu, der komplementerer maden.
Kolbekaffe & sødt.

Pris for tilkøb af Helheden
Kr. 1.200,- pr. person

Ønskes Helheden, skal I venligst skrive dette ved bestilling.

Helheden skal forudbestilles senest kl. 17.00, på dagen før ankomst.

Altid unikke smagsoplevelser

I Treetop Restaurantens moderne danske køkken, på Munkebjerg Hotel, arbejder vores dygtige kokke hver dag på at frembringe unikke smagsoplevelser i hver enkelt ret. De tilbereder maden nænsomt – og det spiller en afgørende rolle. Kokkene lader sig inspirere af sæsonens råvarer og sigter efter at overraske dig. De søger at kombinere kendte ingredienser på en ny og spændende måde.