Madkunst i verdensklasse

Oplev glæden ved et gourmetophold i særklasse, når vi på Munkebjerg Hotel inviterer dig til et helt unikt ophold. Under opholdet vil vi byde dig indenfor i vores Treetop-univers, hvor kun det bedste er godt nok. Overnatningen er på et af vores lækre Treetop-værelser. Tag på et gourmetophold, og oplev gourmetmad i verdensklasse med visuelt indbydende mad, der smager himmelsk, og fantastiske vine, der er tænkt ind i den samlede smagsoplevelse.
Få alle dine sanser stimuleret igennem hver eneste ret.

"Den enkle" menu

Champagne & Appetizers
Hvide asparges – Østerscreme – Ramsløg
Kammusling – Kongekrabbe – Koji
Kartoffel – Trøffel – Minus 8
Havtaske – Morkel – Grønne asparges
Hibiscus – Te – Rabarber
Rabarber – Chokolade – Citron

Vær venligst opmærksom på at serveringen skal starte senest kl. 19.00.

Du har også mulighed for at opgradere din menu:
Signaturost
Comté, lagret i 18 måneder – serveres med trøffel, hasselnødder og Vin Jaune kr. 128,-
Opgraderet vinmenu kr. 1.395,-
Kaffe med 3 x sødt kr. 90,-

Ønsker du i stedet at bestille "Treetop" menuen eller "Helheden" til dit ophold er det også muligt

Treetop menuen
Champagne & Appetizers
Østers – Wasabi – Agurk
Ørredrogn – Tærte – Hjemmelavet rygeost
Kongekrabbe – Tomat – Citron
Hvide asparges – Østerscreme – Ramsløg
Kammusling – Kongekrabbe – Koji
Hummer – Bouillon – Vilde urter
Kalvehale – Timian – Jordnød
Havtaske – Morkel – Grønne asparges
Comté – Trøffel – Vin Jaune
Hibiscus – Te – Rabarber
Rabarber – Chokolade – Citron

Vær venligst opmærksom på at serveringen skal starte senest kl. 18.00.

Pris for tilkøb af Treetop menuen.
Kr. 500,- pr. person

Helheden

Champagne & Appetizers

Læn dig tilbage og lad os forkæle dig med en overdådig tasting-menu bestående af ca. 20 serveringer, der alle pirrer og udfordrer sanserne.
Matchende vinmenu, der komplementerer maden.
Kolbekaffe & sødt.

Pris for tilkøb af Helheden
Kr. 1.200,- pr. person

Ønskes Helheden, skal I venligst skrive dette ved bestilling.

Helheden skal forudbestilles senest kl. 17.00, på dagen før ankomst.
På selve dagen startes serveringen senest kl. 17.00.

Altid unikke smagsoplevelser

I Treetop Restaurantens moderne danske køkken, på Munkebjerg Hotel, arbejder vores dygtige kokke hver dag på at frembringe unikke smagsoplevelser i hver enkelt ret. De tilbereder maden nænsomt – og det spiller en afgørende rolle. Kokkene lader sig inspirere af sæsonens råvarer og sigter efter at overraske dig. De søger at kombinere kendte ingredienser på en ny og spændende måde.