på Munkebjerg Hotel
KAGEBORD
Dato: Se alle aktuelle datoer på knappen nedenfor
Tidspunkt: Kagebordet afholdes kl. 13.00-16.00
Sted: Panorama Restauranten
Vores konditor har tryllet i konditoriet og skabt et overdådigt kagebord, hvor du får mulighed for at smage et stort udvalg af lækre og velsmagende konditorkreationer med udsigten over fjorden som en malerisk kulisse.
MORS DAG
Dato: Søndag den 12. maj 2024 kl. 18.00.
Sted: Panorama Restauranten
Vores køkkenchef har tryllet i køkkenet og har sammensat en let og velsmagnde mors dags-menu. En to- rettersmenu som består af hovedret og dessert.
Fejr din mor, og book bord til en hyggelig aften på Munkebjerg Hotel.
PINSEBRUNCH
Dato: Søndag den 19. maj 2024 kl. 08.00-11.00
Sted: Panorama Restauranten
Oplev pinsens hygge med en eksklusiv pinsebrunch på Munkebjerg Hotel.
Velkommen til en pinseoplevelse ud over det sædvanlige på Munkebjerg Hotel! I denne særlige tid, hvor foråret er fuldt udsprunget, inviterer vi dig og dine nærmeste til at deltage i vores traditionelle og populære pinsebrunch med et bruncbord fyldt med hjemmelavede specialiteter.
Pris kr. 355,- pr. person
Børn kr. 195,- pr. barn (3-12 år)
SMØRREBRØD
Dato: Se alle aktuelle datoer på knappen nedenfor
Tidspunkt: kl. 12.30 – 14.00
Sted: Panorama Restauranten
Forkæl dig selv med vores store udvalg af klassiske, frisksmurte stykker smørrebrød mens du nyder den fantastiske udsigt over både Munkebjerg Skov og Vejle Fjord.
Vi sammensætter vores smørrebrød med pålæg og fisk, der kommer direkte fra vores eget slagteri og røgeri samt friskbagt brød fra eget bageri. Vi kan forsikre dig om, at du får en unik og lækker smagsoplevelse.
JULEFROKOST
Datoer:
Fredag d. 1. december
Lørdag den 2. december
Fredag den 8. december
Lørdag den 9. december
Fredag den 15. december
Lørdag den 16. december 2023.
Munkebjergs julefester er til jer, der holder af lækker julemad, dans og underholdning, der inviterer til grin og latterkrampe med venner og kolleger. I kan læne jer tilbage og nyde øjeblikket, når I besøger Munkebjerg Hotel.
Julefesterne afholdes kl. 18.00-01.00.
Alle aftener serveres en overdådig, klassisk julebuffet, der løbende bliver fyldt op med både kolde og varme retter.
MORTENSAFTEN
Fredag den 10. november 2023, kl. 18.00
Forret: Mosaik af vesterhavstorsk, laksefilet med dildemulsion og små urter
Hovedret: Klassisk andesteg, saftig og sprød, serveret med traditionelle hvide og brune kartofler, sød rødkål, saftige svesker, friske halve æbler og en dyb og rig andesauce, der får munden til at løbe i vand.
Dessert: Rund aftenen af med vores Gâteau Marcelle – en himmelsk chokoladekage. Dertil får du en karamelliseret æblekompot, der komplimenteres af en silkeblød mandeliscreme. Som prikken over i’et tilføjer vi en broken brombærgel, der tilføjer både tekstur og en friskhed til desserten.
3 retter
kr. 395,- pr. person.
Halv pris for børn i alderen 3-12 år.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig mortensaften!