Skip to main content
MunkebjergPresse

Fremtidens mødelokale

FREMTIDENS MØDELOKALE

STIGENDE EFTERSPØRGSEL PÅ ONLINEMØDELOKALER FÅR MUNKEBJERG TIL AT INVESTERE STORT I FREMTIDENS MØDELOKALE…

Stemning og komfort er afgørende, når gæster på Munkebjerg booker det komplet nyrenoverede Evergreen til et møde, seminar eller en konference. Her træder man ind i fremtidens mødelokale og befinder sig midt i en fusion mellem tidløst design og højteknologi.

”Selvom mange af vores gæster og kursister kommer til Munkebjerg med et ønske om tryghed og genkendelse, gør vi meget for at forny os. Sammen med indretningsarkitekt Michael Mammen har vi gjort os umage for at skabe en atmosfære i det nye Evergreen, der bygger på alt det, vi tror på: smukke, stilfulde og afslappede rammer forenet med moderne teknik. Og vi synes, det er lykkedes os at skabe et nyt mødelokale, hvor alle har mulighed for at slappe af, føle sig hjemme og samtidig endda være på arbejde,” smiler Danny Rithaphorn, AV-chef på Munkebjerg Hotel. Han uddyber:

”Flere og flere gæster efterspørger muligheden for Teams-møder og streaming, og med det nye Evergreen imødekommer Munkebjerg efterspørgslen efter et mødelokale, der favner hele det teknologiske setup, der skal til. Det betyder, at alle, der deltager i et onlinemøde, ser og hører alt, som var de her fysisk. Uanset om der er 50 eller 110 gæster tilkoblet, er der ingen i Evergreen, der bliver overset,” forklarer Danny Rithaphorn.

Evergreen er nyt signaturlokale
Evergreen er hotellets nye signaturlokale. Det sætter standarden og baner vejen for den udvikling, fremtiden bringer på Munkebjerg. Evergreen er ydermere skabt som et alternativ til de hvide mødelokaler, de fleste kender: Hvide vægge, lyse gulve, store whiteboards og et interiør i kølige farver.

Når gæsterne træder ind i Evergreen, træder de ind i et eksklusivt multilokale. Et møde- og selskabslokale designet med gyldent og lyddæmpende silketapet på samtlige vægge, prismelysekroner i loftet, egen terrasse og et loungeområde med egen bar beklædt med sort marmor. De får et lokale, hvor Mammens ikoniske design og funktionelle interiørløsninger vækker genklang og trækker en rød tråd til Treetop Restauranten, Lobbybaren, receptionen, brudesuiten og Havestuen.

– Alt sammen med stor respekt for hotellets oprindelige DNA, charme og historie – og for murermester Svend Aage Geschwendtner, der byggede det Munkebjerg, vi kender i dag, med sit unikke, mokkafarvede murværk. Murværket, hvor stenene er lagt i det forbandt, den gamle murermester selv designede, nemlig det specielle Munkebjerg-forbandt. Læg mærke til murværket næste gang, du kommer på Munkebjerg.

Men hvad er det så, der gør Evergreen til fremtidens mødelokale?
Munkebjerg har fundet en ny ”hjerne”, som operativt kan betjene hele hotellet superenkelt.

Teknologien er den nyeste og en af de absolut mest innovative, men når først gæsten får det tekniske setup mellem hænderne, er det meget enkelt og intuitivt for enhver at betjene. En Munkebjerg-medarbejder introducerer med lethed gæsterne for systemet, som blandt andet består af en Full HD LED-skærm på 4,8 x 1,35 meter, digitalt whiteboard samt intelligente mikrofoner, højtalere og Q-SYS-kameraer.


Kontakt
: For yderligere information eller en personlig kommentar er du velkommen til at kontakte: 

Danny Rithaphorn, AV-/IT-chef på Munkebjerg Hotel
Mobil: 93 63 78 42
Mail: dr@munkebjerg.dk

Birgitte Vaaben, hotelchef
Telefon: 76 42 85 23
Mail:    bv@munkebjerg.dk

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.