Skip to main content
MunkebjergPresse

Skaldyr på terrassen

SKALDYR PÅ TERRASSEN

MUNKEBJERGS SKALDYRSFAD

Forestil dig at sidde på en smukt anlagt terrasse ved Munkebjerg Hotel, med den storslåede udsigt over Vejle Fjord. Den blide brise fra fjorden blander sig med duften af frisk natur og veltilberedt mad.

Foran dig står et overdådigt skaldyrsfad, fyldt til randen med de fineste delikatesser fra havet. Friske østers med en let dudft af citron, saftige jomfruhummere, sprøde rejer og elegante muslinger, alle præsenteret på en iskold plade, der bevarer deres friskhed. Hver bid er en ren nydelse og smager af havet.

At kombinere denne kulinariske oplevelse med den storslåede udsigt over Vejle Fjord er intet mindre end magisk. De to sanseoplevelser – smagen af friskt skaldyr og synet af den smukke natur – komplementerer hinanden perfekt og forstærker din følelse af velvære og tilfredshed.

Der er noget særligt ved at nyde god mad i flotte omgivelser. Det skaber en dybere forbindelse til stedet, maden og de mennesker, du deler oplevelsen med. At sidde på terrassen ved Munkebjerg Hotel og nyde et skaldyrsfad, mens du skuer ud over Vejle Fjord, er en af de oplevelser, der bliver printet dybt ind i erindringen, og som du vil huske i mange år fremover.

MUNKEBJERGS SKALDYRSFAD

Hver dag fra den 26. juni til den 1. august 2022, kan du bestille vores overdådige skaldyrsfad, som består af:

  • Rejer
  • Blåmuslinger
  • Jomfruhummer
  • Krabbekløer
  • Østers

Serveres med surdejsbrød, toast melba, aioli og dressing.
Kr. 575,- pr. person

Tilkøb af ½ hummer
Kr. 395,- pr. person

Minimum 2 kuverter.
Serveres kl. 12.00-20.00.

Kontakt venligst receptionen for bestilling af Munkebjergs skaldyrsfad.

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.