Munkebjergs julefester

Programmet for julefester i 2023 følger snarest!

Munkebjergs julefester er til jer, der holder af lækker julemad, dans og underholdning, der inviterer til grin og latterkrampe med venner og kolleger. I kan læne jer tilbage og nyde øjeblikket, når I besøger Munkebjerg Hotel.

Julefesterne afholdes kl. 18.00-01.00.
Alle aftener serveres en overdådig, klassisk julebuffet, der løbende bliver fyldt op med både kolde og varme retter.

Pris pr. kuvert kr. 695,- 
Inkl. julebuffet, kaffe/te, underholdning og livemusik, der spiller op til dans.

Datoer:
Fredag den 2. december | lørdag den 3. december  | fredag den 9. december  | lørdag den 10. december | fredag den 16. december og lørdag den 17. december.


Dans hele natten med Roulet og 5aLive.
Roulet er et af landets absolut mest benyttede dansebands – et topprofessionelt og sammentømret orkester med et bredt repertoire og mange års erfaring fra et utal af scener rundt om i Danmark.
5aLive – spiller kun den 2. december og bandet består af særdeles rutinerede folk, der langer ud med synlig spilleglæde og swingende musik til alle de danselystne gæster.

 

Nyt navn er på vej til 2023. Det venter vi dog med at afsløre lidt endnu.

Få gang i lattermusklerne med Andreas Bo

Få gang i lattermusklerne sammen med kollegaerne eller vennerne, når Andreas Bo underholder til Munkebjergs julefester.

Andreas er ikke kun en af landets sjoveste komikere, han er komikkens svar på en kamæleon. Andreas har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger.

Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

Dette kunne bl.a. opleves, da Andreas i efteråret 2016 havde hovedrollen som Dirch Passer i den musikalske komedie “Dirch” i forbindelse med Dirch Passers 90-årsfødselsdag.

Mød parodimesteren til julefesterne på Munkebjerg Hotel
den 2., 3., 9., 10., 16. og 17. december 2022.

En julebuffet, I vil elske

Vores julebuffet byder på traditionel julemad med lækre hjemmelavede specialiteter fra vores charcuteri, røgeri, bageri, konditori og køkken.

Fisk og skaldyr
Marinerede sildefileter med karrysalat
Kryddersild med rødløg og salte kapers Rugmelsstegte sild i eddikelage med peberrod og løg Hjemmerøget laksefilet med flødestuvet spinat Grønlandske rejer med citron og mayonnaise Hvidløgsmarinerede scampirejer med urter og lime
Dildgravet laks med sennepsdressing og surbrød
Varmrøget laks fra egen røgeovn med hasselnødder og honning
Rødspættefilet med citronbåde og remoulade

Koldt og varmt
Hjemmelavet julepaté med cornichoner
Slagterens sylte med sennep og ingefærsyltede rødbeder
Lun, hjemmelavet leverpostej med sprød bacon og stegte svampe Helstegt, langtidsstegt og rødvinsglaseret benskinke med grønlangkål Velhængt oksehøjreb med bearnaisesauce og klassiske flødekartofler Mør andesteg med sukkerbrunede kartofler
Sprød ribbenssteg med julerødkål
Blodpølse med mørk sirup og kanelsukker
Æbleflæsk med pebersaltet flæsk
Hjemmelavet julemedister med julekål og kanelsukker Juleinspirerede salater

Ost og dessert
Udvalg af lokale oste med syltede nødder, oliven og hjemmebagte kiks Frugtsalat med chokoladebrud
Risalamande med lun kirsebærsauce
Figner, dadler og frisk frugt
Hjemmelavet honningkage
Konditorens kranskagekonfekt

Brødet
Rugbrød fra eget bageri og rugboller med knust rødbede
Surdejsbrød fra vores stenovn og surbrød med kommen
Munkebjergs signaturbrød og valnøddebrød med figner

 

Er I flere end 40 personer, og ønsker I at spise for jer selv, er det fra fredag den 25. november muligt at få julebuffeten serveret i jeres eget, hyggelige lokale.
Pris pr. kuvert 498,- Inkl. kaffe/te. Ekskl. Andreas Bo og musik.

……………………………………………………………………

Se julebrochure

Rolige julefester

I kan også holde julefester i eget lokale uden musik, dans og underholdning. I behøver ikke at være mere end 6 personer for at bestille en juleanretning.
Så kan I nyde nærværet og den forstyrrende snak i eget lokale.
Book på telefon 76 42 85 00.

Julemenu

Jomfruhummer – torsk – vaffel – dild – kaviar

Svinekæbe – havreotto – grønkål – fyrrenåle – sprød svær

Krondyrfilet – skovens svampe –
Williams-pære i variation – Chasseur Sauce

Fourme d’Ambert – sønderjyske
”goed raj” – abrikos – macadamianød

Ris bavarois – hvid ckokolade –
kirsebær – chokoladerødder

3-rettersmenu kr. 428,-
4-rettersmenu kr. 488,-
5-rettersmenu kr. 548,-
Serveres alle dage fra fredag den 25. november.

Ønsker du at vide mere, så kontakt os på telefon 76 42 85 00.

Juleanretning

Marineret sildefilet med karrysalat
Stegte sild med peberrod og løg
Paneret fiskefilet med rørt remoulade og citron Hjemmerøget laksefilet med røræg og purløg
Slagterens sylte med sennep og ingefærsyltede rødbeder Æbleflæsk med hjemmerøget peberflæsk
Lun, hjemmelavet leverpostej med stegte svampe og bacon Glaseret andebryst med stegt grønkål
Hjemmelavet medisterpølse med julekål
Ribbenssteg med julerødkål
To slags lokale oste med rødvinssyltede nødder Risalamande med lun kirsebærsauce

Pris pr. kuvert kr. 398,- 
Minimum 6 kuverter.
Serveres alle dage fra fredag den 25. november.

Sov godt efter festen

Lad bilen stå, og tag en overnatning efter julefrokosten.

En overnatning inkluderer morgenmad og fri adgang til Fit & Relax med pool og spa.
Her kan du næste morgen slappe af indtil kl. 11.00, hvor der er check-out.

I forbindelse med en julefrokost er prisen på en overnatning:

Kr. 650,- pr. person i delt dobbeltværelse.
Kr. 1.100,- for enkeltværelse.

Ring på tlf. 7642 8500 og book jeres overnatning.

Har du spørgsmål omkring julefesterne?