Skip to main content
MunkebjergPresse

Intime rammer i hjemlige omgivelser

INTIME RAMMER I HJEMLIGE OMGIVELSER

BESØG LOBBYBAREN PÅ MUNKEBJERG HOTEL

Lobbybaren er ikke en bar i klassisk forstand. Hos os nyder gæsterne deres kaffe, vin eller cocktails i ro og mag i vores loungeområde.
Lobbybaren er hotellets hyggehjørne. Vi gør meget ud af, at rammerne er både stilfulde og afslappede. At du kan lande, slappe af og samtidig føle dig hjemme, selvom du er på farten.

Her kan du sidde og være beskæftiget, uden at være alene. Du kan både spise og arbejde – en kombination, som rigtig mange af vores forretningsrejsende benytter sig af. Og er du på weekendophold, er det også her, vi serverer eftermiddagskaffe med dertilhørende sødt fra vores konditori.

I Lobbybaren kan du læne dig tilbage og slappe af. Vi prioriterer hygge og velvære med ild i pejsen og dæmpet belysning.
Vi imødekommer vores gæster og taler med dem om stort og småt. På den måde er vi meget jordnære og hjemlige i vores tilgang til gæsterne. Dog aldrig på bekostning af vores professionalisme.

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.