Skip to main content
PresseTreetop

Efter DM-guld er “Årets Tjener” nu også Nordens bedste

Efter DM-guld er “Årets Tjener” nu også Nordens bedste

TREETOP SKRIVER HISTORIE

Treetop har netop skrevet historie med fire guldmedaljer til den samme restaurant. I aftes kom den sidste i hus, da Andreas Kobs Laursen blev kåret som Nordens bedste tjener.

Det skete til Nordic Chefs and Waiter Challenge ved Foodexpo 2024 i Messecenter Herning. Samme sted blev
Danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere afgjort i søndags, og her var det også Andreas Kobs Laursen, der rakte trofæet i vejret efter at være blevet kåret som “Årets Tjener 2024”.

“Det er vanvittigt, og jeg har ikke forstået det endnu – samtidig er jeg bare så enormt glad og stolt. Det kræver alle de positive tillægsord, der findes for at beskrive, hvordan jeg har det lige nu,” fortæller Andreas Kobs Laursen kort efter, han blev hyldet på scenen.

Treetop skriver historie
Andreas Kobs Laursen er restaurantchef i Treetop, der er Munkebjerg Hotels gourmetrestaurant, og sammen med sine kolleger har han de seneste dage skrevet historie. For da han i søndags vandt DM-guld, fik køkkenchefen i Treetop, Bjarke Jeppesen, ligeledes en guldmedalje om halsen og et trofæ i hånden, efter at han var blevet hædret som “Årets Kok 2024”. Det var første gang, at begge titler – “Årets Kok” og ”Årets Tjener” – gik til den samme restaurant.
Endnu mere historisk blev det, da Magnus Lund Hansen mandag hev endnu en guldmedalje og titlen “Årets Kokkeelev 2024” hjem til Treetop, og i aftes blev restauranten så forgyldt for fjerde gang.

“Det er helt sindssygt, det vi har gjort – det er så vildt. Det er også en kæmpelettelse at stå med to trofæer i dag efter flere måneders intenst forberedelsesarbejde – det er ren eufori,” fortæller 27-årige Andreas Kobs Laursen, der de sidste tre måneder op til DM og de nordiske mesterskaber har trænet 30 timer om ugen – ved siden af sit arbejde som restaurantchef.

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSE

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.