Skip to main content
MunkebjergPresse

Rekordmange Munkebjerg-kokke og -tjenere til DM

Rekordmange Munkebjerg-kokke og -tjenere til DM

Munkebjerg sender rekordmange kokke og tjenere til DM

Seks kokke og tjenere fra Munkebjerg Hotel deltager fra på søndag i Danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere. Det er rekord, og ifølge Munkebjergs direktør afspejler det hotellets høje ambitions- og kvalitetsniveau.

Forberedelserne er lige nu intensiveret i køkkenerne og restauranterne på Munkebjerg Hotel blandt de i alt seks kokke og tjenere – inklusiv kokke- og tjenerelever – der den 17. og 18. marts skal kæmpe om medaljer i konkurrencen “Årets Kok og Årets Tjener 2024” i Messecenter Herning. Kokkene sauterer, steger, damper og blancherer til den store guldmedalje i køkkenerne, mens tjenerne i restauranterne øver sig på at yde Danmarks bedste service med veloplagte smil på læben.

Administrerende direktør René Aarby Sørensen glæder sig over hotellets rekordstore antal deltagere i Danmarksmesterskaberne:
“Det er udtryk for, at vi stræber efter et højt ambitions- og kvalitetsniveau i Munkebjerg Hotels restauranter og køkkener. Det handler jo ikke bare om at lave mad og servicere gæsterne – for os er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler og optimerer vores tilbud til gæsterne, så de får enestående oplevelser.

Når så mange af vores kokke og tjenere har niveau til at deltage i Danmarksmesterskaberne, bidrager det jo til vores ambition om løbende at hæve standarden.”

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSELÆS ARTIKLEN I UGEAVISEN

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.