Skip to main content
PresseTreetop

Tredje DM-guld til Munkebjerg Hotel

Tredje DM-guldmedalje til Munkebjerg Hotel

HISTORISK SEJR

20-årig Magnus fra Vejle vælter sig i guld: “Det er helt vildt, og noget jeg længe har drømt om”

Tredje DM-guldmedalje til Munkebjerg Hotel.
Også titlen “Årets Kokkeelev” tilfaldt en medarbejder i Treetop, Munkebjerg Hotels gourmetrestaurant.
Det sker dagen efter, at både titlen “Årets Kok” og “Årets Tjener” ligeledes gik til Treetop.

Der er guldregn over Munkebjerg Hotels gourmetrestaurant, og mandag aften faldt den på Magnus Lund Hansen, der blev kåret med titlen “Årets Kokkeelev” i parløb med Magnus Kokkendoff Ravnbo fra restaurant Lieffroy.
Det skete til Danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere – og for kokke- og tjenerelever – i Messecenter Herning, hvor Treetop nu har høstet den tredje guldmedalje i træk, efter at restaurantens køkkenchef Bjarke Jeppesen søndag blev kåret som “Årets Kok” og Treetops restaurantchef Andreas Kobs Laursen samtidig vandt guld og titlen “Årets Tjener”.

”Det er helt vildt, og noget jeg længe har drømt om. Jeg er simpelthen så glad og ekstremt stolt. Titlen som ”Årets Kokkeelev” gør mig bare endnu mere passioneret og dedikeret i forhold til at udvikle mig endnu mere indenfor mit fag,” siger 20-årige Magnus Lund Hansen, der vandt konkurrencen med det mest overbevisende, kreative og velsmagende bud på en tre-retters menu.

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSELÆS ARTIKLEN HOS HORESTALÆS ARTIKLEN HOS UGEAVISEN VEJLE
Årets kokkeelev 2024 Magnus Lund
Årets kokkeelev 2024 Magnus Lund

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.