Skip to main content
MunkebjergPresse

Ulrich jagter sin tredje EM-titel

Når EM i cocktail-mixning skydes i gang, går Ulrich efter sin tredje guldmedalje.

Bartender på Munkebjerg jagter sin tredje EM-titel

Når EM i cocktail-mixning skydes i gang på søndag den 17. marts i Østrig, går Ulrich Steffensen efter sin tredje guldmedalje.
Træningen til EM er primært arbejdet bag bardisken på Munkebjerg Hotel, hvor han hver dag konkurrerer med sig selv om at give gæsterne stadigt større oplevelser.

Derudover træner han lige nu også med udviklingen af den cocktail, han deltager med til Europamesterskaberne i cocktail-mixning i Pörtschach fra den 17. til 19. marts:

“Jeg har givet den navnet “Pussy Galore” efter en af James Bonds mange kvinder. Det er et iørefaldende navn, der nok skal skabe opmærksomhed til EM,” fortæller Ulrich Steffensen og fortsætter:

“Det er en cocktail med vodka, appelsinlikør, citron, rabarber og hjemmelavet sodavand med hindbær- og rosesmag. Derudover arbejder jeg lige nu med at udvikle den yderligere ved for eksempel at tilsætte røg eller is, der skifter farve. Det er vigtigt, at cocktailen fremstår både original og ekstraordinær udover at tilbyde en lækker smagsoplevelse.”

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSELÆS ARTIKLEN I UGEAVISEN
bartenderpå Munkebjerg Hotel lobbybar

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.