Skip to main content

BRUDESUITE

bryllupsnatten på Munkebjerg

BRYLLUPSNATTEN

på Munkebjerg

Overvejer du og din kommende ægtefælle at holde jeres bryllup på Munkebjerg Hotel, har I mange grunde til at gøre det. En af grundene er fx, at I får en overnatning i vores brudesuite.

Selvfølgelig er det jer der skaber den ægte romantik, men når I er i de rette omgivelser, så bliver det ekstra romantisk. Og det er lige præcis hvad I kan forvente, når I overnætter i vores romantiske brudesuite.

Der er altid gode grunde til at holde jeres bryllupsfest hos os. Vi tilbyder jer luksus, champagne og forkælelse. En overnatning i vores fantastiske bryllupssuite vil sikkert fuldende jeres vidunderlige bryllupsdag, som måske bliver en af de vigtigste dage i jeres liv.

Holder I jeres bryllup på Munkebjerg Hotel, får I også en overnatning i vores brudesuite.
Vores brudesuite er i en klasse for sig, indrettet af arkitekt Mikael Mammen i en farverig, romantisk og moderne stil, og har samtidig den mest fantastiske panoramaudsigt over Vejle Fjord og Munkebjergskoven.

Nyd den fantastiske udsigt, champagnen på værelset og glæden over at have sagt ja til hinanden.
Er brudesuiten ikke ledig, bliver I tilbudt en Treetopsuite i stedet. Vi sørger altid for, at I bliver forkælet på jeres store dag.

Luksus og romantik hører sig til ved et bryllup – ikke mindst på bryllupsnatten. En brudesuite på Munkebjerg Hotel fuldender jeres bryllup. Når man siger brudesuite, siger man samtidig champagne, forkælelse, luksus og selvfølgelig romantik. Det er vigtigt at vælge en brudesuite, som kan leve op til standarden for den øvrige bryllupsfest.

KONTAKT OS FOR SPØRGSMÅL

ROMANTISK BRUDESUITE

på hotellet

Det handler om kærlighed og den ultimative afslutning på jeres bryllupsfest. En brudesuite er den perfekte afslutning på en eventyrlig bryllupsfest, og Munkebjerg Hotel tilbyder naturligvis en eksklusiv brudesuite til brudeparrets bryllupsnat. Det er de færreste brudepar, der holder deres fest hos os, som fravælger at overnatte i brudesuiten. Langt de fleste brudepar vælger at fejre bryllupsnatten i vores brudesuite eller i en af vores andre suiter eller luksusværelser.

Tidligere var det meget normalt, at brudeparret forlod bryllupsfesten ca. kl. 2. I dag vælger de fleste brudepar at nyde så meget af den fantastiske bryllupsfest som muligt. Der er brugt et stort beløb på brylluppet, og som brudepar ønsker man at få det fulde udbytte af dagen og nyde sine bryllupsgæsters selskab.
Tanken om, at der venter brudeparret en luksusbrudesuite med komfort og udsigt, er den halve fornøjelse af at holde bryllup på Munkebjerg Hotel.

Det specielle øjeblik, hvor man for første gang vågner op ved siden af sin elskede som ægtefæller, er et ganske særligt øjeblik. Dette øjeblik skal selvfølgelig foreviges i en formidabel brudesuite på hotellet med den helt rette stemning.

Bryllupsnatten tilbringes med stil i vores brudesuite
En brudesuite skal have god plads og den helt rette stemning og det rette udtryk. Hos os kan I forvente champagne, stort badeværelse med karbad, en ekstra stor, blød seng med nystrøget sengetøj, roomservice og morgenmad på sengen.

Ring til os på tlf. 76428500 og hør nærmere

ALT TIL JERES

bryllupsfest

Treetopsuite

Selskabsbrochure

Bryllupsfest